Magazin > VIP
14687 ogledov

Tanja Žagar pobegnila z Mikijem

tanja žagar, miki šarac Mediaspeed
Miki v tem ne vidi nič slabega.

Da se je Tanja Žagar potepala po vročem Dubaju, ni skrivnost, malo manj znano pa je, da se je pevka v vroče kraje odpravila brez eno leto starega sinčka Karla, kot je prva poročala revija Nova. 

tanja žagar, miki šarac Magazin Tanja Žagar o očitkih, da je razdrla Mikijevo družino

Njen partner Miki Šarac je novico potrdil tudi za Žurnal24 in razkril, da sta se v Dubaju potepala pet dni, Karlo pa je ta čas užival pri babici in dedku. "Absolutno je bil to čas za naju, kar se mi zdi za par v redu," je razkril Šarac, medtem ko je Žagarjeva že vneto pripravlja na šov Zvezde plešejo, v ponedeljek je namreč imela prvo vajo, na katero sta jo prišla pogledati tudi Karlo in Miki, ki mu dejstvo, da bo Tanja naslednje mesece zaradi šova malo več odsotna, ne predstavlja težav.

Tanja Žagar Magazin Foto: Klicali policijo, kaj je zagrešila Tanja Žagar?

"Midva se zelo dobro usklajujeva, to ni nobena težava. Tanja bo v marcu in aprilu sicer imela nekaj nastopov, predvsem pa se bo posvetila plesu. Pestre bodo tudi nedelje, tako da jo bova s Karlom malo obiskovala na treningih, malo pa bova tudi na obiskih pri babici, tako kot danes," je še povedal Šarac. 

Komentarjev 8
  • Avatar Milosgirra
    Milosgirra 00:20 07.marec 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

  • marsal 13:01 06.marec 2019.

    Čez kakšno leto bo najbolj zaželena mlajša vdova ¨!

  • db08d766e1b32fb730acfd95068d4776f2ee2b27 09:28 06.marec 2019.

    predno začnete primitivni desničarji in ostala golazen pljuvati po teh dveh se spomnite na primer Urška - Janša ........jaz ne vidim nobene razlike

Sorodne novice