Magazin > VIP
39801 ogledov

Foto: Klicali policijo, kaj je zagrešila Tanja Žagar?

Tanja Žagar Žurnal24
Pevka z nasmeškom na obrazu celo v stresnih situacijah.

Tanjo Žagar smo v ljubljanskem BTC-ju ujeli v družbi dveh policistov, zato nas je zanimalo, kaj neki je priljubljena pevka zagrešila? Situacija očitno ni bila resna, saj se je Tanja, kot je zanjo značilno, veselo smehljala in šalila tudi s policistoma.

tanja žagar Video Magazin Tanja Žagar na luksuznih počitnicah: Pesek ji je ušel tudi med …

Tanjin partner Miki Šarac je pojasnil, da je može v modrem poklicala kar Tanja sama, saj je v avtopralnici doživela manjšo nezgodo. Ker pevka vozi sponzorski avtomobil, mora ob vsaki takšni nezgodi prositi za zapisnik. "Starejši gospod, ki je bil pred Tanjo v avtopralnici, je stopil na zavoro, česar ne bi smel, kar je povzročilo, da se je zaletela. Vsekakor krivda ni bila njena, a ker je avto sponzorski, mora za vsako tako nevšečnost klicati policijo in prositi za policijski zapisnik," je zadevo pojasnil Šarac.

Tanja Žagar Magazin Bomo Tanjo Žagar kmalu videli v drugačni vlogi?

Lepo, da Tanjo tudi stresne situacije ne vržejo iz tira in ji ne zbrišejo nasmeška z obraza.

Tanja Žagar | Avtor: Žurnal24 Žurnal24

Komentarjev 16
  • marko345 15:01 20.februar 2019.

    A niste prebrali. V avtopralnici, ko si na traku ne smeš pritisniti na bremzo pa pika. Namreč za teboj je drugo vozilo, ki ga naprej potiskajo valji. Za to je šlo, tako piše v naslovu.

  • TistoPravo 14:39 20.februar 2019.

    Tanja ga spet žaga

  • Aro 12:44 20.februar 2019.

    Kaj bluzi ta stari ata Šarac?? A nima izpita?? Kriv je vedno tisti ki se zabije v drugega od zadaj, saj mora voziti tako, da vedno lahko varno ustavi. Od kod je ta Šarac, da ne pozna evropskih predpisov?? balkan?