Magazin > VIP
16089 ogledov

Šarac si je oddahnil, da Tanja Žagar ni pristala z vročim Beograjčanom

Tanja Žagar Facebook
Tanja Žagar obvlada spogledovanje z drugimi moškimi. Je Miki kaj ljubosumen?

Tanja Žagar obvlada koketiranje z občinstvom, prav tako pa tudi z moškimi. To je dokazala v novem videospotu Pet do polnoči, kjer je odigrala hrepenečo ljubico, ki sredi noči čaka na svojega ljubimca. Je njen Miki Šarac kaj ljubosumen, da se je stiskala ob tako postavnem mladeniču?

tanja žagar, miki šarac Magazin Šarac razkril, kako funkcionirata z Žagarjevo

"Navdušen sem. Že po naravi nisem ljubosumen, v poslu pa sploh ne. Drži pa, da sta bila z Gregorjem tako tenzična, da me je ekipa veš čas zafrkavala. Grega Cesar je drugače naš družinski prijatelj, ima super ženo in otroka, podobne starosti kot Karlo, tako da se veliko družimo. Sprva bi ob Tanji sicer mogel stati nek beograjski igralec, ki je zelo šarmanten, tako da sem zelo vesel, da je vlogo na koncu odigral Grega (smeh). Čeprav je drugače plesalec, se je odlično znašel tudi kot igralec.Vrhunski je bil in celo ekipa je bila navdušena, kako hitro smo vse posneli," je razkril Šarac.

Tanja Žagar Magazin Tanja Žagar: Za druge naredi žur in pol, za sina le skromna zabava

Tanja se na glasbeno sceno po porodu tokrat vrača na polno in obljublja še več novih pesmi, čeprav je nastopala že v času porodniškega dopusta. "Sedaj je akcija na polno, snemamo album, ki bo izšel do poletja ali takoj po poletju. Pet do polnoči je napisal Aleš Klinar, s katerim prvič sodelujemo, a je pesem Tanja takoj posvojila. Za jesen pripravljamo koncert v Hali Tivoli, Tanja si tokrat želi še boljši šov, z manjšo zasedbo plesalcev, a profesionalno, poleg tega pripravljamo tudi turnejo po Sloveniji," še dodaja Šarac.

Komentarjev 4
  • nergač 13:38 10.januar 2019.

    A zdaj pa vsak dan poporodno nabijanje, dokler ne bo nastopila poporodna depresiha lol.

  • mizimazi 11:26 10.januar 2019.

    kere viseče sisače ma Žabarca...

  • supreme 10:33 10.januar 2019.

    *daj

Sorodne novice