Magazin > VIP
39360 ogledov

Tako si Tanja in Miki popestrita zvezo

tanja žagar, miki šarac Mediaspeed.net
Novopečena mamica Tanja Žagar štiri mesece po porodu že skače po slovenskih odrih.

Na valetnitovo je zaljubljence že tradicionalno zabavala v Žalcu, zato smo njenega menedžerja in srčnega partnerja Mikija Šarca vprašali, od kje njegovi dragi toliko energije. 

"No, nisva ravno polno zaposlena, saj je Tanja imela v dveh mesecih le štiri ali pet koncertov, odsotna pa je največ šest ur. Takrat vskočijo mama, teta ali pa moja hči. Malo ga tudi navajamo, da mamica in tatica ne bosta vedno 24 ur na dan ob njem. Že od rojstva je obkrožen z najino družino in prijatelji, ker je takšen pač tudi najin način življenja. Sicer je naš Karlo zelo priden, se drži urnikov in ponoči spi. Midva ga zabavava z vokalnimi izvedbami, opazila pa sva, da hitro zastriže z ušesi, brž ko sliši harmoniko," se je na vprašanje, kako s Tanjo usklajujeta starševstvo in nastope, razgovoril očka Miki, ki pravi, da so občutki ob rojstvu sina povsem enaki kot takrat, ko sta se mu rodila prva dva otroka.

In kako je Miki Tanjo razvajal na valentinovo? "Midva sva kar se tega tiče zelo nestandardna in se ne ozirava na te uradne dneve. Pozornost si izkazujeva vsak dan. Znava zabavati drug drugega."

Komentarjev 7
 • Avatar omega_v6
  omega_v6 21:49 15.februar 2018.

  Naj uživata samo,da ne bosta končala kot gospa in gospod ZAMAN!! Helena več nima nastopov (Slovenci ravno ne marajo žensk,ki vzamejo očeta 3 otrok) in najdražji jo toži za lepe denarce!!

 • antitrust 19:21 15.februar 2018.

  Zdaj še gre, kaj bo pa čez 20 let ? Šarac 71, Tanja 55.

 • romy 14:36 15.februar 2018.

  Lepo si je porihtal na stara leta,lisjak...