Magazin > VIP
5716 ogledov

Tanja Žagar: "Res sem bila ganjena"

tanja žagar Facebook
"Stvari so se malo spremenile,“ pravi novopečena mamica Tanja Žagar.

Tanja Žagar je po dolgem času objavila video pozdrav in razveselila svoje številne oboževalce, ki so očitno že nestrpno čakali, da se jim bo pevka spet oglasila. "Skrajni čas, da se vam po dolgem času spet javim, da vas lepo pozdravim, vprašam, kako ste kaj ... Pri meni je vse odlično. Super, fino fajn. Veseli smo. Stvari so se malo spremenile, predvsem zelo polepšale. Smejimo se skoraj 24 ur na dan, malo jokamo, ko smo lačni. Krasno je. Mislim pa na vas, nisem vas pozabila, a čas teče zelo hitro,“ pravi Tanja, ki je 13. oktobra rodila sinčka Karla.

Lepotica je izkoristila priložnost in se vsem, ki so ji poslali lepe želje, darila in presenečenja, iz srca zahvalila in dodala, da je bila zaradi pozornosti "res ganjena“. Čeprav je na porodniškem dopustu, pa Tanja na svojo kariero ni pozabila. Svoje sledilce je obvestila, da jih v sredo čaka nova skladba, remiks pesmi Baraba.

Spet v živo!

Objavil/a Tanja Žagar dne 13. november 2017
Komentarjev 1
  • Majazmaja 17:30 14.november 2017.

    Smejimo se skoraj 24 ur na dan, malo jokamo, ko smo lačni. -> razumem, da otrok joka, ko je lačen. Ne razumem pa, da skupaj z njim jokajo še odrasli prisotni ... Si ne morejo enostavno nečesa vzeti iz hladilnika, namesto da jokajo?