Magazin > VIP
24050 ogledov

Tanja Žagar in Miki Šarac: Spoštovanje sta iz posla prenesla v vezo

Tanja Žagar Mediaspeed
Tanja Žagar je srečna kot še nikoli, pravi njen Miki Šarac.

Sad njune ljubezni je star sedem mesecev in Miki pravi, da je Tanja "vesela in srečna, sedaj še toliko bolj. Vsak dan je nekaj novega, nekaj novega odkrije in je res vesela te vloge". Nastopa menda ravno toliko, da se ob tem sprosti, saj jo stik z občinstvom še vedno neizmerno veseli in osrečuje. "Seveda je sedaj fokus na otroku in je vse prilagojeno temu. Tudi novo glasbo, ki smo jo mislili posneti pred poletjem, bomo prestavili na jesen oziroma, ko bo mali malo zrastel in šel v vrtec. Zmanjšali  smo tudi dobrodelne in promocijske aktivnosti. Še vedno ostajajo nastopi, da se malo sprosti od vsakdana, ki je sicer naporen, a prijeten in ob tem uživa. Ni se zaprla in ohranja stik z občinstvom ter glasbo. So pa te nastopi trenutno seveda krajši," o svoji partnerki in varovanki pove Miki Šarac. 

Tanja Žagar Nova fotografija Magazin Takšna je Tanja Žagar štiri dni po porodu

In ker je služba glasbenikov najbolj naporna ravno v poletnih mesecih, Miki priznava, da si dopusta, ki bi trajal tri teden v kosu, sploh, če si uspešen glasbenik, ne moreš privoščiti. "Tudi petdnevni oddihi so luštni, bomo pa v poletnih mesecih veliko potovali, obetajo se tudi obiski sorodnikov, pomembno pa je, da si v dobri družbi, potem si lahko kjerkoli. Za enkrat še nismo preveč aktivni," dodaja.

tanja žagar, miki šarac Magazin Miki Šarac pokazal prelepo hčerko

Tisti, ki Tanjo in Mikija dobro poznajo, pravijo, da se njun odnos tudi po rojstvu sina ni spremenil. Čeprav se komu zdi neobičajno, sta v prvi vrsti še vedno poslovna partnerja, ki sta medsebojno spoštovanje lepo prenesla v zasebni odnos. Miki je o njunem razmerju sicer veliko bolj redkobeseden kot o starševstvu in Tanjini pevski karieri, vse kar nam je povedal o ljubezni do Tanje, je: "Vse je super." 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice