Magazin > VIP
77432 ogledov

Znana voditeljica Plestenjaku: "Zakaj je ta človek še vedno sam?"

Jan Plestenjak Voyo/ zurnal24.si
Vprašala ga je, kar se sprašujejo številne Slovenke ...

V sklopu oddaje Svet na Kanalu A je voditeljica Nuša Lesar v studiu gostila predsednika Boruta Pahorja, glasbenika Jana Plestenjaka in oblikovalko Niko Ambrožič Urbas. Govorili so o odnosih in ko je beseda nanesla na Jana, ga je Lesarjeva takole vprašala: "Zakaj je ta človek še vedno sam? Kaj vi iščete na ženski?"

"Tako kot sem prej rekel, iščem strast, iščeš disciplino, odgovornost. Jaz mislim, da karkoli delaš v življenju, ena noga mora biti v disciplini in odgovornosti, druga pa v norosti. Jaz rečem disciplinirana bodala, moraš iskati to ravnovesje. Ker če si samo discipliniran in odgovoren, s brezbarven, si lahko robot. Če si samo nor, pa nič ne spelješ do konca," je odgovoril Plestenjak. 

"Mi boste zdaj rekli, da tega Slovenke nimajo," ga je na to podražila voditeljica, Jan pa ji je odgovoril: "Seveda imajo, saj velikokrat sem bil tudi sam kriv, mogoče sem spregledal, sem bil šlampast. Ali pa sem bil zaletav in sem hotel vse poskusiti, težko mi je na to odgovoriti. Sigurno pa si človek želi osebo ob sebi, predvsem to, ko sem prej poslušal Niko (Urbas op. a.), kako lepo je v bistvu deliti lepe stvari, kako so lepe stvari, če jih ne deliš, prazne. In ta užitek, da sebično uživaš v tem, da enemu lepo narediš, da je tebi to fino. S pregovorom, da prijatelja srečaš v nesreči, se jaz ne strinjam. Ker vsi hočemo pomagati, ko je nekomu slabo, da sebe operemo, da smo mi dobri ljudje. Ampak, ko nekomu res dobro gre in ti nimaš nič od tega in si iskreno srečen za to osebo, to se mi zdi veliko globje čustvo."

Lesarjeva je Plestenjaka tudi vprašala, koko na njegove zveze vpliva zares tesen odnos z mamo? "Najboljše, ker imam do žensk spoštovanje," je povedal in dodal, da ta dva odnosa ne vidi kot tekmovalna. 

Nuša Lesar | Avtor: Voyo/ zurnal24.si Voyo/ zurnal24.si

Komentarjev 15
  • anica00 15:20 15.januar 2020.

    V Sloveniji je dovolj potomstva.

  • Superbrt1 14:30 08.januar 2020.

    V bolnici Izoli naj malo povprašal kaj so mu vlekli iz riti pred leti.

  • Avatar Maja Kajza
    marelica 18:53 05.januar 2020.

    bolje biti sam kot v slabi druzbi ali pa z trapo ki se po poroki in zanositvi loci in zahteva 1700€ prezivnine za otroka ! tudi taksne slovenke se promovirajo! Jan, uzivaj, zivljenje je kratko!

Sorodne novice