Magazin > VIP
28186 ogledov

Pahor razkril, zakaj s Tanjo živita ločeno

Borut Pahor Voyo/ zurnal24.si
Predsednik ima posebno družinsko življenje, ki pa ga pred državljani ne skriva …

Voditeljica Nuša Lesar se je v sklopu oddaje Svet na Kanalu A z Niko Ambrožič Urbas, Janom Plesetenjakom in predsednikom Borutom Pahorjem pogovarjala o odnosih. Beseda je nanesla tudi na družinske prepire in predsednik je ob tem razkril, da se s svojo življenjsko sopotnico, odvetnico Tanjo Pečar, s katero že ves čas živita narazen, zaradi tega tudi manj prepirata. 

"Da, midva sva si tako ustvarjala življenje, da si medsebojno podpirava, si pomagava, skrbiva za sina, ki ga imava oba rada. Pogosto smo skupaj za vikende, skupaj gremo na dopust, čez teden, ko je ona odvetnica, jaz pa predsednik, poskušava poskrbeti za to, da opraviva vse, ne da bi na drugega prestavljala domače probleme. Tako da, ko smo mi skupaj, smo neobremenjeni z lastnimi službenimi in profesionalnimi problemi. To je pač nek način, ki sva si ga izbrala, drugi si izberejo drugačnega, vsak naj si izbere takega kot se mu zdi, da mu ustreza. Ljudje smo različni, kot smo prej ugotovili in jaz pravim živi in pusti živeti. Daj vsakemu možnost, da živi po svoji naravi, presoji, tako da je sam srečen in da ne onesrečuje drugega. Če se le da," je iskreno povedal predsednik. 

Očitno ta način res deluje, saj sta s Tanjo par že 30 let. Kljub temu da je predsednik povedal, da sta skupaj predvsem ob koncih tedna, pa ju Ljubljančani med tednom večkrat opazijo na skupnem kosilu, kjer sta vedno zatopljena v pogovor. 

Borut Pahor Tanja Pečar Luka Pahor | Avtor: Instagram/borutpahor Instagram/borutpahor

Komentarjev 9
  • Zdravko Galičič 15:25 04.januar 2020.

    Ločeno življenje ima nekaj predosti. npr. Plačaš državi manj davka!

  • fiston 18:26 03.januar 2020.

    Borut Pahor: Kako se izogneš plačilu vrtca za otroka ? Enostavno, namesto v vrtec ga vpišeš v stranko. :)

  • Avatar Leon
    Leon 14:43 03.januar 2020.

    Nuša ,kaj ti je bilo tega treba ? Postajaš spolzka . To je najnižji nivo samopromocije .

Sorodne novice