Šport
8336 ogledov

Srbski predsednik udaril po slovenskem selektorju ter zbodel Pahorja

Aleksander Vučić in Borut Pahor Epa
Srbski predsednik je bil dobro razpoložen na sprejemu zlatih odbojkarjev.

Srbski predsednik Aleksander Vučić se je ob sprejemu zlatih odbojkarjev zahvalil srbski odbojkarski reprezentanci ter ji sporočil, da po njeni zaslugi celotna Evropa ve, da so največja odbojkarska sila na stari celini. Obenem je reprezentante zaprosil, da naj skupaj z žensko reprezentanco v čast svoje države osvojijo tudi medaljo na naslednjih Olimpijskih igrah.

Srbska odbojkarska reprezentanca Odločitev Šport Srbski zvezdnik razkril trenutek, ki je prelomil finale

Srbski predsednik, ki je bil zelo dobro razpoložen, se je nato z "Orli" še nekaj časa šalil, prejel pa je tudi dres s podpisi vseh reprezentantov. Na koncu pa si ni mogel pomagati ter je preprosto moral zbosti Slovence, še posebej zaradi challenga, ki ga je po zadnji točki zahteval slektor Alberto Giuliani:

"Dobili smo jih z glavo. Videl sem, da jih nismo dobili na moč, temveč z glavo... Ni mi jasno, zakaj je moral tisti Slovenec vzeti challenge, to se ne počne. Isto je pri košarki, če izgubljaš za 10 točk in vzameš minuto odmora tri sekunde pred koncem. Nima smisla."

Ostra kritika Šport Srbi o "sramotni" potezi slovenskega selektorja

Toda Vučić se ni ustavil zgolj pri slovenskem selektorju, temveč se je moral lotiti tudi slovenskega predsednika Boruta Pahorja, ki je tekmo spremljal v živo v Parizu: "Moj kolega Pahor je brez veze prišel na tekmo. Kar naj on hodi na tekme, mi ne bomo, da ne izpademo 'pozerji'. Mi vam bomo rajši po zmagoslavju priredili sprejem," je svoj pogovor z reprezentanti zaključil Vučić.

Obliž na rano Šport Srbski mediji: "Maščevanje je sladko!" EP v odbojki 2019, polfinale Slovenija - Poljska Komentar Šport Odbojkarji so carji, a nekaj je vseeno narobe
Komentarjev 5
  • sam50 10:09 01.oktober 2019.

    Srbi tako ali tako vedo,kako je ko izgubljaš....včasih pa tudi zmagaš.

  • Avatar Leon
    Leon 08:26 01.oktober 2019.

    Pahor je res znan kot pozer kar pa njega očitno ne moti , žal pa moti nas državljane ko nam omenjajo kakšnega predsednika imamo .

Sorodne novice