Šport
2717 ogledov

Pokloni dežujejo, čestitali tudi Poljaki

Slovenija slovenska odbojkarska rerpezentanca srebro EP v odbojki navijači Reševalni pas/Twitter
Odbojkarji Slovenije so bili kljub porazu v finalu deležni številnih pohval in čestitk.

Odbojkarska reprezentanca Slovenije se je okitila s svojo drugo medaljo z velikih tekmovanj. Po finalnem porazu proti Srbiji je ponovila srebrni uspeh z EP 2015.

Slovenija slovenska odbojkarska reprezentanca srebro EP v odbojki Pariz Veliki finale Šport Sanje so se končale s srebrno medaljo. Hvala, junaki!

Družbena omrežja so bila v preteklih dneh, posebej od četrtfinala naprej, v znamenju izbrancev Alberta Giulianija. Finalni dan so številni zaznamovali z besedami vzpodbude, na slovenske junake niso pozabili niti po neuspehu v Bercyju.

Slovenija slovenska odbojkarska reprezentanca EP v odbojki finale Bercy Pariz V slogi je moč Šport Toliko nas je kot prebivalcev Varšave, toda zbirka odličij se polni ...

Zbrali smo nekaj odzivov na Twitterju. Oglasila sta se tudi košarkarska zvezdnika Luka Dončić in Goran Dragić, čestitka je prišla tudi s strani poljske odbojkarske zveze.

jožef jerovšek Tvitosfera Šport Tako o odbojki modruje Jože Jerovšek

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice