Šport
2553 ogledov

Tako Sloveniji kaže na stavnicah

odbojka EP Turčija - Slovenija Saša Despot
Finale odbojkarskega evropskega prvenstva je izjemna priložnost za nov celinski naslov Slovenije v kolektivnih športih.

Odbojkarji Slovenije so pred fanatičnim občinstvom v dvorani Stožice v četrtfinalu opravili s favorizirano Rusijo, v polfinalu pa še s samozavestno Poljsko.

Slovenija - Poljska Sprejem junakov Šport Vračajo se ponoči, sprejem bo v ponedeljek popoldne

Tudi v finalu pa bodo varovanci italijanskega stratega Alberta Giulianija v vlogi ekipe, ki bo lovila presenečenje, vsaj če gre verjeti stavničarjem.

Stavniške hiše namreč več možnosti pripisujejo Srbom. Za vsak vložen evro na Srbe boste na večini evropskih stavnic dobili okrog 1,5 evra, vsak evro na Slovenijo se vam bo v primeru zmage fantov s Triglavom na prsih povrnil s koeficientom  okrog 2,50.

slovenski navijači odbojka Pariz Evforija Šport Pomembno sporočilo za slovenske navijače v Parizu!

Večina na sončni strani Alp seveda verjame, da bodo Slovenci odpravili še tretjega favoriziranega nasprotnika po vrsti in se zavihteli na evropski prestol, tako kot so se košarkarji pred dvema letoma.

EP v odbojki 2019, polfinale Slovenija - Poljska Video Šport Slovenski navijači navdušujejo svet, pred Eifflovim stolpom grmi Zdravljica
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice