Šport
825 ogledov

Po Ljubljani odmevala Zdravljica

Sprejem športnikov
1/34
Anže Petkovšek Sprejem slovenske moške odbojkarske reprezentance, kolesarjev Primoža Rogliča in Tadeja Pogačarja ter kajakašev Eve Terčelj in Nejca Žnidarčiča ter kanuista Luke Božiča na Kongresnem trgu.
Najboljši navijači na svetu so pozdravili slovenske športne junake.

Nekaj tisoč ljudi je na Kongresnem trgu v Ljubljani pričakalo slovenske športne junake zadnjih tednov. Najbolj glasen aplavz so poželi srebrni odbojkarji, ki so se Sloveniji še enkrat več zahvalili za vso podporo med evropskim prvenstvom v Ljubljani in Parizu.

Sprejem športnikov, Kongresni trg Veličasten sprejem Šport Urnaut: "Edina stvar, katero obžalujem, je..."

Slovenci so na Kongresnem trgu pozdravili dve zlati medalji s svetovnega prvenstva, kajakašice Eva Terčelj in Nejca Žnidarčiča v spustu, bron kanuista Luke Božiča, rdečo, zeleno ter belo majico z Vuelte Primoža Rogliča oziroma Tadeja Pogačarja ter seveda celotno odbojkarsko reprezentanco, ki je morala v finalu EP priznati premoč Srbiji.

Sprejem športnikov | Avtor: Anže Petkovšek Sprejem slovenske moške odbojkarske reprezentance, kolesarjev Primoža Rogliča in Tadeja Pogačarja ter kajakašev Eve Terčelj in Nejca Žnidarčiča ter kanuista Luke Božiča na Kongresnem trgu. Anže Petkovšek

Slovenski navijači so se ponovno izkazali, saj so bučno pozdravili svoje junake, jim vseskozi skandirali ter vzklikali njihova imena, vse skupaj pa zaključili z znamenito Zdravljico brez zvočne spremljave.

Komentarjev 2
  • ztk85163 20:35 30.september 2019.

    Prejšnji mesec sem zaslužil 18540 dolarjev z delom na spletu le dve do tri ure na prenosnem računalniku in to je bilo tako enostavno, da tudi sam nisem mogel verjeti, preden sem delal na tej spletni strani. ,,,,,,,,,,,,,>>>> www.Trade46.Com

Sorodne novice