Šport
3574 ogledov

Odličen žreb za Slovenijo v boju za Olimpijske igre!

Slovenija - Poljska Anže Petkovšek
Slovenska odbojkarska reprezentanca je izvedela, kdo ji bo stal na poti do OI 2020.

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se bo na kvalifikacijskem turnirju za nastop na poletnih olimpijskih igrah prihodnje leto v Tokiu pomerila z Nemčijo, Češko in Belgijo, poroča nemška tiskovna agencija dpa. Kvalifikacijski turnir bo na sporedu med 5. in 10. januarjem prihodnje leto v Berlinu. V drugi skupini bodo igrale Srbija, Francija, Bolgarija in Nizozemska.

Eurobasket Legendi Šport V Srbiji močno odmeval odziv Dragića in Dončića
odbojka reprezentanca Kapetan Šport "Težko rečem, ali bi zmagali, če bi igrali v Stožicah."

Najboljši izbrani vrsti iz obeh skupin se bosta prebili v polfinale, olimpijski nastop v deželi vzhajajočega sonca pa si bo izborila le zmagovalna izbrana vrsta z berlinskega turnirja.

Slovenija - Poljska | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

Evropska odbojkarska zveza (Cev) je skupine in udeležence zadnjega sita za nastop na olimpijskih igrah določila na podlagi dosežkov z nedavno končanega evropskega prvenstva v Sloveniji, Belgiji, Franciji in na Nizozemskem, kjer je slovenska izbrana vrsta osvojila odličje srebrnega leska po nedeljskem porazu s Srbijo z 1:3 v sloviti pariški dvorani Bercy.

Nastop na olimpijskem turnirju so si doslej že zagotovile Brazilija, ZDA, Italija, Poljska, Rusija, Argentina in Japonska.

EP v odbojki 2019, polfinale Slovenija - Poljska Komentar Šport Odbojkarji so carji, a nekaj je vseeno narobe Ostra kritika Šport Srbi o "sramotni" potezi slovenskega selektorja

 

Komentarjev 1
  • qui70880 18:58 30.september 2019.

    Prejšnji mesec sem zaslužil 18540 dolarjev z delom na spletu le dve do tri ure na prenosnem računalniku in to je bilo tako enostavno, da tudi sam nisem mogel verjeti, preden sem delal na tej spletni strani. ------->>> www.Trade46.Com

Sorodne novice