Magazin > VIP
16036 ogledov

Silvestrovo naših estradnikov: Nekateri luksuzno, drugi doma!

Novo leto
1/6
Instagram
Kako so zadnji večer v letu 2019 preživeli slavni Slovenci in Slovenke?

Igralca Tanja Ribič in Branko Đurić se za letošnje praznike potepata po Južni Afriki, prav tako je v tople kraje odpotovala Savina Atai. "Želim vam pisano 2020," je zapisala Tanja, Savina pa je bila veliko bolj zgovorna, ko je svojim sledilcem iz Azije in objeta s slonom voščila srečno novo leto: "Želim nam Ljubezni poln vstop v novo desetletje. Ljubezni do sebe, ker iz tukaj izvira vse. Iz tukaj šele lahko ljubimo in sprejemamo blagoslove. Želim nam pogumno 2020: naj bo ne samo novo poglavlje-ampak nova knjiga v Življenju. Ne bomo mogli vedno vplivati na okoliščine in zunanje dogodke,VEDNO pa lahko izberemo naš odziv nanje. /.../ Jaz se letos zaobljubljam otroški igrivosti, sočnem užitku in jasnem fokusu: popolnoma prepuščena in hvaležna. Univerzum vedno ve,kaj dela: sprejemam vse, tukaj sem. Pošiljam ti blagoslove Ganeše-Božanstva Zavetja, Varnosti in Obilja. Rada te imam! Srečno 2020."

Pevca Špela Grošelj in Jan Plestenjak ter radijka Jerica Zupan pa so voščili iz varnega zavetja doma. "Naredimo si tako, da bo leto, ki prihaja sr(e)čno! ⁣Veselimo se vsake nove priložnosti, cenimo ljudi, ki nam barvajo življenje, negujmo prava prijateljstva in se oddaljimo od negative. ☝️Bodimo hvaležni za vse kar imamo, ne sekirajmo se na zalogo in se večkrat opomnimo, da najlepše stvari v življenju niso stvari. Brigajmo se zase, dovolimo si kakšen neodgovorjen klic in  več in sprejmimo vse vzpone in padce za nekaj kar nas bogati in dela boljše, izkušenejše.⁣  Žur je pot do sanj! Naj se vam jih uresniči ravno toliko, da boste še vedno ohranili hrepenenje in strast.⁣ Do dela, športa, branja, rasti...do življenja! Srečno! Midva," sta zapisala Grošljeva in njen izbranec Gregor Kirsch

"Zdravo 2020, dragi moji … srečo si bo pa vsak sam ulovil," pa je ob fotografiji novoletne jelke, pod katero so čakala darila, voščil Jan Plestenjak. Medtem ko se za radijko Jerico Zupan novo leto začelo v pižami, saj jo je izdalo zdravje. "Slab začetek, dober konec,” jaz pravim. Zdravje je treba pač postaviti na prvo mesto, vedno! Zato vam in nam v letu 2020 želiva predvsem veliko tega. Da ohranite sebe, se naučite reči NE in da je biti dober človek vrlina, ki se jo splača osvojiti. Pa da se maramo. Sebe in druge. To je tud nekaj, kar pogrešam. Na splošno - Ljubezen, spoštovanje," je zapisala Jerica. 

Z Ljubljanskih ulic pa sta na Instagramu družno voščili tudi lepotici Ursula Gawish, snaha Zorana Jankovića, in Eva Erjavec, hči Karla Erjavca. Fotografije si poglejte v galeriji.

 

Komentarjev 2
  • diflati 22:52 01.januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • Solton 15:26 01.januar 2020.

    teli od jankoviča pa od erjavca pa na čelu piše keš pička balkan style...fuj za kozlat, to že za fukat ni dobr, v glavi pa itak nimajo druzga k slamo, oblekce pa torbice, pa kje bojo kšnga financ ministra snele.... ...prikaži več. kaj lahko s temi kuzlami sploh človek dela??

Sorodne novice