Magazin > VIP
24954 ogledov

Tanja Ribič z razgaljenim telesom, da te kap

Tanja Ribič mediaspeed
Tanja draži s postavo, ki bi jo ji zavidala marsikatera najstnica.

Tanja Ribič velja za eno izmed najlepših igralk in pevk pri nas, svojo seksi postavo pa pogosto pokaže na Instagramu.

Pred dnevi, tik preden so se temperature spustile, se je fotografirala ob domačem bazenu. Nič čudnega, da rada pokaže golo kožo, poglejte to postavo!

Komentarjev 10
  • Avatar skeptik
    skeptik 07:56 07.oktober 2019.

    Kronično narcisoidna ekshibicionistka, ki je poleg tega zanič igralka in povprečna pevka. Če ne bi bilo balkanske naveze, danes za njo ne bi vedel nihče. Tako pa dva članka na prvi strani..... Bravo.

  • leonardo 07:22 07.oktober 2019.

    Saj človek komaj verjame. Če ni Đuro je Tanja, če ni Tanja je Zala, če ni Zala je mlajša, ki jo še ne izpostavlja tako? Kako je že tista reklama? Kaj bo naslednji teden? Sosed, višja ograja najbrž! Đuro naj ...prikaži več naredi drugačno reklamo zase in za Tanjo. Naj napiše spet kakšen dober komad, ne bo potrebe po razkazovanju starih kosti, ker bo koža kmalu mahala!

  • jerneja45 16:27 06.oktober 2019.

    Tanja Ribič je zelo lepa ženska. Očitno ima dovolj denarja in časa, da lahko tako lepo poskrbi zase. Seveda pazi na svoj izgled, saj je medijsko izpostavljena oseba. Mi je všeč, da kljub abrahamu še vedno izgleda tako mladostno in ...prikaži več pozitivno. Saj dolgo več ne bo tsko, dokler pa se da, pa avanti Tanja! 😍