Magazin > VIP
14024 ogledov

Tanja Ribič razkrila ljubezensko skrivnost

Tanja Ribič Pop TV
Ni jima bilo lahko.

Igralski in režiserski par Tanja Ribič in Branko Đurić Đuro veljata za enega izmed najbolj zaljubljenih estradniških parov pri nas. Zakonca sta poročena že dobrih dvajset let in imata dve hčerki, mlajšo Elo in Zalo, ki je prav tako znana igralka in pevka kot njena starša. Zala je pred kratkim dopolnila 23. let in Tanja je ob tej priložnosti srbskemu Blicu zaupala, kako sta  z Đurom o deklici Zali sanjala še preden je bila spočeta. 

"Ko sva se zaljubila, o skupnem življenju nisva smela niti sanjati, a sva vseeno sanjala o tem, da bi imela otroka. Takrat je bil na tržišču jogurt, ki se je imenoval Zala in rekla sva, da bo tako ime najini hčerki. V dvigalu za ogledalom sva imela skrit pokrovček, ki sva ga vedno gledala in premišljevala o tem, da bova nekoč imela Zalo," je povedala igralka, ki je svoji hčer za rojstni dan na Instagramu namenila ganljivo sporočilo: "23 let nazaj je moje življenje eksplodiralo v nove dimenzije!!! Hvala ti, moja nadarjena ljubezen, moj čudež, moj kompas, moja prijateljica."

Komentarjev 5
  • wingspan15 13:16 07.oktober 2019.

    V enem članku spet o Ribič Đuričih, v naslednjem o Teji in Janiju. Ja kaj je z vami, aA vam ti slavni v navednicah plačujejo al kaj.

  • Avatar skeptik
    skeptik 07:41 07.oktober 2019.

    Pri vsakem (seveda povsem nepomembnem) članku o tej sponzorični je slika, na kateri je v vlogi ex-žirantke. A v vseh teh letih razen joge in ekshibicionizma ni počela prav nič pametnega? Je sodelovanje v Denisovem kvazi šovu njen največji dosežek zadnjih par let?

Sorodne novice