Magazin > VIP
3045 ogledov

Tanja Ribič ni več taka!

Tanja Ribič Pop TV
Vam je sprememba všeč?

Svetli dolgi lasje so bili njen zaščitni znak skozi celotno kariero, zdaj pa si je očitno zaželela spremembe! Tanja Ribič se je postrigla, s kratkim pažem pa je videti prav igrivo, kajne? A to ni edina novost v njenem življenju, te dni je namreč predstavila tudi svojo novo skladbo Vsemir. "Moj novi videz za poletje in moja povsem nova skladba. Vam je všeč? Mislim, pričeska? Vsemir," je na Instagramu povprašala Tanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My new image for summer and my brand new single. Do you like it? I mean the haircut? Vsemir. #vsemir #haircut #single @petrakraus11 #flowers #summerdress #green #single #glasshair

A post shared by T A N J A R I B I C (@tanja__ribic) on

Sicer pa je za igralko letošnje leto prelomno, saj je prvič ustvarila tudi svojo avtorsko predstavo, glasbeno komedijo Tako ti je, mala, ki je na premieri doživela več minutne stoječe ovacije. Še vedno pa na polno cveti tudi njen zakon, pred dnevi je namreč slavila rojstni dan soproga Branka Đurića Đura. "Danes praznujemo tvoj vstop na ta svet in kako si ga obogatil s tem. Vse najboljše, moja ljubezen. Da mirno plavala bi najina barka," mu je Tanja zaželela ob osebnem prazniku.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice