Magazin > VIP
46303 ogledov

Tanjo ločitev od Đura boli

Tanja Ribič Filip Djurič
1. marec je za Tanjo Ribič poseben datum.

"1. 3.  je zame prav poseben datum, saj danes miniva 25 let, odkar sva si z Đurom izpovedala ljubezen, zato se mi je zdelo primerno razposlati novo pesem 'Ljudje' in vse spomniti na sočutje ter opozoriti na pretirano otopelost, ki jo povzroča sodobno življenje, kjer materialne dobrine in virtualni svet pomenijo več kot odnos do sočloveka," pravi igralka in pevka Tanja Ribič, ki bo za pesem v kratkem posnela tudi videospot. 

"Zgodba bo v smislu, kako smo odtujeni, a da je še vedno ljubezen tista, zaradi katere je svet lepši in da ne smemo skrivati čustev. Danes med kosilom vsi buljijo v svoj telefon, namesto, da bi se družili. Otroci imajo težavo s komunikacijo. Vsi smo zastrupljeni in jaz se kar borim. Gre za navidezno svobodo, za svobodno sužnje lastništvo. Jaz poskušam čim manj, na brzino in dam telefon takoj stran, moji so pa kar bolj zasvojeni," o novi pesmi in družinski dinamiki pove Tanja. 

In kako z Đurom praznujeta obletnico ljubezni? "Trudimo se, da bi bil praznik vsak dan, če je kakšna obletnica, pa si še malo bolj privoščiva. Tokrat si bova privoščila eno velnes popoldne v Opatiji."  Kljub 25 letni sreči, pa začetki njune veze niso bili najlažji. "Takrat je bila še vojna in dolgo časa je bilo platonično, ker sva bila oba v zvezah. Ko so se druge stvari polegle in uredile, pa sva si lahko omogočila skupno življenje, da ni bilo prizadetih. To je trajalo dve leti," razlaga Tanja, ki pravi, da v nobeni vezi ne smeš zaspati: "To so zvezde tako namenile. Kaj več o tem pa ne bi, tudi iz vraževerja. Mnenje drug drugega nama največ pomeni, čeprav je Đuro trenutno veliko odsoten in večinoma sama furam svoje stvari." A  pravi, da kar ne lomi, jekleni in da sta bila v vseh teh letih najdlje ločena 19 dni. 

Po njunih umetniških stopinjah gredo tudi njuni otroci, o skupnem pevskem projektu pa ne razmišljajo, saj imajo povsem drugačne stile, tako da skupaj zapojejo le doma. "Želeli smo si, da bi bi kdo iz čisto druge veje, a jabolko ne pade daleč od drevesa. Tudi najmlajšo zanimata petje in igra,"  še dodaja. 

 

 

Komentarjev 21
  • joze259 23:00 17.december 2018.

    Spet to narcisoidko nekaj boli in mi gre pra na jok. Jaz sem porocen ze 30 let in me nic ne boli in tudi nic hudega mi ni. Ah ta Đuro, le kaj ji dela, da jo boli.

  • Žurnalček 19:44 03.marec 2018.

    Kaj nas to briga ! Najd si fukaća pa ti ne bo hudo !

  • dd 11:41 03.marec 2018.

    Sem mislila, da je Tanja končno zasačila Durota s svojo priležnico, in se je nato ločila.

Sorodne novice