Magazin > VIP
17789 ogledov

Zaradi te Zaline odločitve je Tanja Ribič presrečna

Tanja Ribič mediaspeed
Tanja Ribič je kot mama to jesen presrečna.

Igralka in komentatorka v šovu Znan obraz ima svoj glas Tanja Ribič se to jesen posveča gledališču, kjer jo čaka premiera predstave Mercadet, filmskih projektov trenutno nima. Za spremembo ji bo v tujino tokrat pobegnil mož Branko Đurić Đuro, ki trenutno dela na različnih tujih projektih, in ne hči Zala Đurić Ribič, ki je sicer študirala V New Yorku, nam je zaupala Tanja, ki je s svojo družino izjemno povezana.

vikend počitniška hiša Branko Đurić Đuro Tanja Ribič Magazin Znani Slovenci in njihove morske rezidence

Kot mama je vesela predvsem tega, da Zala do novega leta zagotovo ostaja v Sloveniji. "Seveda mi je zaradi tega toplo pri srcu. Zala je sicer dobila vizo in se po novem letu vrača v Ameriko, za enkrat pa ostaja tukaj, saj je dobila glavni vlogi v slovenskem filmu Dedek gre na jug in tudi v Hrvaškem," je še izdala. 

Tanja Ribič Magazin Ko boste videli to fotografijo Tanje Ribič, boste ostali brez besed
Komentarjev 6
  • porko2 19:48 29.september 2018.

    Ko bodo vsi v familiji govorili čisto slovenščino, pa jih reklamirajte. Nemoj ti meni, pa je živim več četrdeset let v Slovenija. Đuro- sramota za SLO!

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 09:17 29.september 2018.

    Pa kerga briga ta čefurska familija,ki ne premore ene originalne ideje,vse,kar so do zdaj ustvarili so pokradli tujim in domačim avtorjem!

Sorodne novice