Magazin > VIP
33534 ogledov

Zala razkrila, kako sta s fantom grešila

Zala in Zvezdana Saša Despot
Zala Đurič Ribič o svojem fantu zaupala še več intimnih podrobnosti.

Da je Zala končno našla srečo v ljubezni, smo že pisali, prejšnji teden pa je v oddaji Zvezdana zaupala še več podrobnosti o ljubezni svojega življenja.

Ko je mlada igralka, pesnica in pevka že skoraj obupala nad iskanjem ljubezni, ko ji je celo mama rekla, da je tak ideal, kot ga vidi doma, danes težko najti, jo je zadelo kot strela z jasnega. Pravi, da je veliko starejši moški, ki je sicer umetnik po duši, a se z umetnostjo ne ukvarja, ljubezen njenega življenja in da ga ljubi, ker sta si različna in ne, kljub temu da sta si različna. 

Zala je pred kamero celo prebrala prvo pesem, ki jo je posvetila temu konkretnemu moškemu, kot ga je poimenovala Zvezdana. Naslov pesmi je Fiesa:

"Ob pol dveh odsev Trsta v očeh. Hladna skala pod toplo dlanjo. Prazna glava, drhteče telo. Ob pol treh grozi mi greh. Na vratu gravira mi stih, božji je najin dih. Ob pol šestih anorak pustim v vespi in on na meni vonj parfuma. Sončni vzhod, polna luna."

Komentarjev 12
  • krtmen1 16:07 03.februar 2018.

    Torej jo je nabrisal v Fiesi, zunaj ob pol treh ponoč....ta mnogo starejši moški (umetnik, a samo v duši-dobra!); ok, vse v redu - ampak zakaj moramo bit o tem mi vsi obveščeni?

  • Zan Marega 00:29 30.januar 2018.

    a fotr čefur je že plačal davke?

  • Zan Marega 00:27 30.januar 2018.

    tele dve tud pouriniral ne bi.ena stara in ena mlada prostitutka...pol bosta pa prijavljale zaradi spolnega nadlegovanja...a tale od tamlade tuposlavenos plenice?