Magazin > VIP
35652 ogledov

Znani Slovenci in njihove morske rezidence

vikend počitniška hiša Branko Đurić Đuro Tanja Ribič Suzana Kos
Tako razkošni so morski domovi znanih Slovenk in Slovencev ...

Vsi člani družine Đurić-Ribič obožujejo njihovo morsko vilo, ki se bohoti nad Fieso. Primorska arhitektura, očarljiv bazenček in rustikalni balkoni, dajejo hiši tisti pravi morski temperament. Za piko na i pa imajo Ribičevi tudi barko. Sanjsko!

 

Love details, see the big picture. #avocado #friday #day #off #summer #pool #fiesa #piran #slovenia #ifeelslovenia #trieste #italy #chill #fun #simple #life #keepitsimple

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric) on

Kmalu bo na eni najbolj prestižnih morskih lokacij pri nas užival tudi Zmago Jelinčič Plemeniti. Do konca leta se namreč misli vseliti v prestižno vilo, ki stoji med Koprom in Izolo in kjer bodo v bodoče menda uredili tudi eno največjih obmorskih sprehajališč pri nas.

Zmago Jelinčič gradnja hiša obala Koper | Avtor: Suzana Kos Suzana Kos

Eno lepših rezidenc ima nad Portorožem tudi podjetnik Rajko Hrvatić. Še lepša kot hiša pa je njegova partnerka Maja. Srečko!

 

📸 @dana.leitane #photographer

A post shared by Maja Bašić (@maja__basic) on

Družina kozmetične gurujke Zdenke Kahne rada uživa v luksuzni plavajoči hišici, ki se nahaja v Marini Portorož, oddajajo pa jo tudi zunanjim gostom.

Kahne | Avtor: Facebook Facebook

Sekira v med je padla tudi Iris Mulej. Njen dragi je namreč direktor mondenega letovišča v Budvi, kjer družinica večino leta tudi živi.

Na Slovenski obali pa je tudi domavanje pianistke in nekdanje sodnice v šovu Slovenija ima talent Lucienne Lončina. Vila se je nekaj časa sicer menda prodajala. 

Milan Lončina, hiša | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

 

Komentarjev 5
  • cogocogo 20:57 12.september 2019.

    a nam spet lažete ,,hrvatič že dolgo nima te bajte in niti te babe ,, no tista bajta je na tako slabem koncu ,dostop katastrofa okolica še hujša zraven ceste samo pogled na morje nekaj velja ,,tudi sama bajta nefunkcijonalna ...prikaži večlna ,dokaj dobro opramljena preveč kiča in kamera na vsakem vogalu ,,še v sekretu ,,kaj češ kriminalec se je bal da bi ga sneli ,,no zaslužil pa bi si da tako konča ,,a ima nekoga za khbtom ki mu je sčitil rit ,,a ne hrvaTIČ,, res si poden,,vse tvoje dekline so te pogruntale

  • Avatar vec
    vec 17:39 25.avgust 2018.

    Pred leti je nek ruski bogataš, izrazil željo da bi kupil VILO na obali, rekel je da več kot 20mio eur ne misli plačat, VSI obalni bogatuni so mu HOTELI uvaliti neko KAO VILO, recimo ko ga je agent peljal ...prikaži več na ogled Hrvatičeve vile, RUS sploh ni hotl ven iz avta, reku je sjde SAMO VOZI me od tega kiča :) in še danes nima vile, ker je naša obala enostavno ne premore, ali pa jo tisti ki jo ima noče prodat, to kar vi kažete pa so čisto navadne družinske hiše z malenkost boljšo opremo.

  • kapibara1 16:28 25.avgust 2018.

    Vse pošteno in legalno... in žuljavo

Sorodne novice