Magazin > VIP
32742 ogledov

Foto dokaz: Jelinčič Janši skoraj odpeljal Urško

Urška Bačovnik Janša in Janez Janša na državni proslavi na Kongresnem trgu Anže Petkovšek
Urška Bačovnik Janša in Eva Irgl bi se pustile zapeljati Zmagu Jelinčiču.

Tako kolegialne so poslanka in soprogi naših politikov. Eva Irgl, Urška Bačovnik in Monika Jelinčič so se v Bovcu skupaj postavile pred objektiv in ovekovečile naključno srečanje.

Eva in Urška sta se v Bovcu namreč mudili na srečanju stranke SDS, medtem ko je Monika Jelinčič, strastna padalka, tisti konec tedna preživljala v zraku, družbo pa ji je delal tudi soprog Zmago Jelinčič, prvak stranke SNS. Jelinčič je panoramski izlet z letalom Pilatus ponudil tudi Evi in Urški, ki sta na to pristali, a je druščini na žalost zagodlo vreme, nam je zaupal. 

Janez Janša Urška Bačovnik Janša SDS Magazin Tako velika sta že Janševa fanta!

"Lepo in spoštljivo se mi zdi, da greš pozdraviti politične kolege in to bi naredil ne glede na to, predstavniki katere stranke bi bili tam," je izdal Jelinčič in povedal, da so tudi dame kolegice, ki z veseljem poklepetajo o ženskih temah, družini in otrocih, da pa se v prostem času ne družijo. 

Tako kot žena, je s padalom nekoč skakal tudi Zmago, ki danes pravi, da ne ve, zakaj bi skakal z letala, če ga lahko vozi, kar v družbi prijatelja Damijana Cehnerja, upravljalca Letališča Bovec, tudi z veseljem počne. Jelinčič je še zaupal, da poletje letos večinoma preživlja v Ljubljani, medtem ko njegove dame uživajo po svoje. "Starejša hči je z Zvezo prijateljev mladine v Neaplju, mlajša pri starih starših na Štajerskem, Moniki je največji užitek padalstvo, tako da si bo privoščila še kakšen padalski vikend, medtem pa se bom sam udeležil otvoritve letališča v Slovenskih Konjicah,"  je še dodal. 

 

Urška, Monika, Eva. 😉 #bovec #letališče

A post shared by Eva Irgl Privat (@eva.irgl) on

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice