Magazin > Film & Glasba & TV
9501 ogledov

Tanja Ribič se šali iz ljubezni z Đurom

Tanja Ribič Branko Đurić - Đuro Nik Rovan
Tanja Ribič odkrito tudi o slovensko-bosanski ljubezenski navezi.

Igralka in pevka Tanja Ribič bo prvič v svoji umetniški karieri predstavila samostojni projekt, stand up muzikal Tako ti je, mala, ki bo premiero doživel 11. aprila v ljubljanskem SiTi teatru.

"To je moj prvi projekt izven institucije, za katerega sem tudi napisala besedilo. Mislim, da se je v vseh teh letih nabralo dovolj materiala, da kaj povem tudi v lastnem imenu, saj igralci po navadi govorimo besedilo nekoga drugega. Govorila in šalila se bom s primerjavo med narodoma, malo bo govora o moških, predvsem pa je to nek komičen pogled na slovensko in balkansko folkloro," je razkrila Ribičeva.

Tanja Ribič Magazin Ko boste videli to fotografijo Tanje Ribič, boste ostali brez besed

Odlomek iz prvega samostojnega prvenca bo predstavila že 19. februarja, na dogodku svojega soproga v Cankarjevem domu Đuro in prijatelji, kjer bo razkrila še eno novost, svoj novi band Ribiči, ki ga sestavljajo sami vrhunski glasbeniki, in njihov prvi single Vsemir. 

Tanja Ribič Magazin Zaradi te Zaline odločitve je Tanja Ribič presrečna

 

Komentarjev 8
  • sam50 06:48 14.februar 2019.

    Aja, kot je nekdo enkrat zapisal- Mojca Pokraj Sulja....

  • Albatroz 20:38 13.februar 2019.

    kdo pa je to?

  • Avatar roksa
    roksa 11:44 13.februar 2019.

    ...kak ste nesramni....nič ne pišete, kak se pa kaj počuti Zala...a je že ta mesec dobila menstruacijo...prosim poročajte, no....... ;-)))))))))))

Sorodne novice