Magazin > VIP
49293 ogledov

Savina Atai: Njena zveza z Grkom v krizi

Savina Atai in Giorgios Facebook
Strokovnjakinja za zdravo prehrano in jogo, Savina Atai, iskreno o težavah, s katerimi se trenutno sooča.

"Trdno verjamem, da smo tukaj izključno zato, da rastemo v ljubezni in se odpiramo v ljubezen. Z Giorgosom sva bila vedno iskrena in odprta. Najina ljubezen je večja kot kadarkoli. Večna. Mogoče pa je del najinega skupnega poslanstva tudi ta, da pokaževa, da je mogoče tudi v času tranzicij, neznanega in morebitne spremembe oblike ljubezni-rasti skupaj, spoštovati individualni klic duše, se podpreti in povezati še bolj kot kadarkoli prej. Da je vse to lahko lepo, ganljivo in globoko. Ker prava ljubezen zna spustiti in se prepustiti novim dimenzijam,“ je Savina zapisala na družbenem omrežju, za revijo Ona Plus pa je malo bolj konkretno spregovorila o izzivih, s katerimi se s svojim partnerjem, Grkom Giorgosom, s katerim je veliko časa preživela na Kreti in je celo nastopal na njenih dogodkih ter jo pri delu aktivno podpiral, soočata.

Savina Atai Magazin Življenje Savine Atai viselo na nitki

Savina pravi, da sta v fazi tranzicije in da ne vesta, kaj bo iz trenutne situacije nastalo, poudarja pa, da se še nikoli nista imela rajši kot sedaj, a znakov, ki jih dobivata od Univerzuma, preprosto ne moreta več ignorirati. "Ves september in avgust sva prejokala - skupaj sva jokala. A znaki, ki jih dobivava, so preprosto premočni,“ je povedala za omenjeno revijo in dodala: "Verjamem, da prava ljubezen nikdar ne izgine, a jo je mogoče alkimistično pretopiti v drugo obliko. Zdaj sva v trenutku same alkimistične reakcije in kot prava alkimista seveda ne veva, kaj točno bo nastalo.“

Svetlolaska ni podala natančnejših razlogov za krizo, je pa namignila, da je na njen odnos s partnerjem vplivala mogočna grška tradicija. Poleg tega je bil Giorgos izvoljen še za župana Krete. "Zdi se, kot da je Univerzum njega izbral za Kreto, mene pa za drugje.“

"Si lahko predstavljate, kako zelo se bojim pustiti svojo grško pravljico, kjer imam vse? A kaj, ko me duša tako očitno kliče drugam. Ne k nekomu drugemu – kje pa! A mene moja duša ne kliče, da bom rojevala otroke na Kreti. Ne tako. Poanta ni v tem, da si ne želim otrok. Ampak trenutno okolje ni zdravo. In čeprav bi bilo to najlažje narediti, preprosto ne morem zamižati. S tem bi izničila vso svojo notranjo moč, ki sem jo pridobila, in izdala tako sebe kot otroka. Tu so še nekatere druge reči, o katerih preprosto ne morem in ne smem govoriti,“ je še povedala za Ona Plus.

Komentarjev 14
 • Avatar Pinkopalinko
  Pinkopalinko 17:37 05.december 2019.

  Grk ni problem.Problem je,ker dela v službi pod neonskimi lučmi,pol pa nima dobro seme, podobno kot ti trgovci v BTC - ju.Ja ja,te neonke so hudič.

 • leonardo 13:26 05.december 2019.

  Kakšna skrpucana traparija je pa spet to?

 • Avatar Kseliessa
  Kseliessa 23:55 04.december 2019.

  Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com