Magazin > VIP
15914 ogledov

Življenje Savine Atai viselo na nitki

Savina Atai Facebook
Na infuziji je bila več dni.
Strokovnjakinja za obrazno jogo in zdravo prehrano ter nekdanja komentatorka šova Gostilna išče šefa, Savina Atai, je na Facebooku razkrila, da je za njo težko obdobje. “Če nisi v moji šoli, potem najbrž še ne veš, da sem zadnjih nekaj dni preživela na infuziji v bolnišnici. Na novo sem rojena, po hudi zastrupitvi s plinom in virusom, ki sem ga dobila od posvojenega kužka. Ko si na postelji med življenjem in smrtjo, ko visiš na tanki nitki, nimaš več moči, da bi se upiral … Ljubezni,” je zapisala Savina in dodala, da je na Kreto prišla njena mama, ki je ni videla že devet let. 
  Gostilna išče šefa Savina Atai Magazin Savina Atai: Ta želja se ji je takoj izpolnila! Prav neverjetna zgodba!
“Pogrešala sem jo. Devet let se nisva videli. In zdaj. Sva se prvič videli. Bom še napisala o tem čudežnem preobratu, po katerem je vse drugače. A brez vsega prej, brez moje poti soočenja s travmami in mamine poti izgube hčerke. /.../ To vse je večje od naju, na koncu ostane samo ljubezen," pravi Savina.

Savina je že pred leti razkrila, da z mamo nista v stikih. Za revijo Onaplus je povedala: “Ne gre za to, da bi bila tako trmasta ali hladna, da ne želim imeti stika z njo. Iz spoštovanja do sebe. Do žensk. In tudi do tistega dela v njej, za katerega vem, da nekje ostaja, pa je zdaj zavit v meglo. Če bom šla čez to, bom uničila vse celjenje v zadnjih letih. Mami dobro ve in ima celo dokaz – zvočni posnetek, da sem bila kot deklica zlorabljena, a človeka, ki mi je to storil, še vedno podpira. To je ena od zadev, ki jih pač ne moreš sprejeti. Tukaj ne gre za zamero. Naučila sem se, kaj je prav in kaj ni. Mama mora zaščititi svojega otroka. Pika.”

Komentarjev 9
  • 23ad2f37766171aa38825fc71230ce1c4c61263b 07:12 09.april 2019.

    A res nimate kej druzga za pisat prava reč če je bla na nitki al cvernu. Glih tok je pomembna k vsi ostali ljudje. Kaj mogoče njen drek ne smrdi al kaj? Dej raj piste o vremenu če ni druzga

  • rudi89 18:38 08.april 2019.

    Make up ni prenesel pritiska hudo intenzivne vadbe obraznih mišic, čeprav na joga način. Boga, vse ti poka....nujno na intenzivno. Želim ti veliko zdravja, sreče in modrosti.

  • Aro 14:54 08.april 2019.

    Ma ja pa sej so eni siroteki, že itak noben ne govori o njih, ko pa celemu svetu oznanijo, da so "bili " na smrt bolani, pa folk popoka od smeha :) to je krivica zares, be dejal Calimero