Magazin > VIP
33105 ogledov

Sin Zvezdane Mlakar javno pohvalil svoje znano dekle

Katarina Matejčič, Lan Klemenc Mediaspeed
Čeprav so se na začetku ljubezenske zgodbe med Lanom Klemencem in novinarko Katarino Matejčič zaradi razlike v letih oglašali številni dvomljivci, je danes vsem jasno, da sta si usojena.

Lan Klemenc je bil gost in soorganizator dogodka Gala moški in ženska, ki ga je v sodelovanju s Savino Atai organizirala njegova slavna mama Zvezdana Mlakar. Klemenc je pred polno dvorano na Gospodarskem razstavišču iskreno spregovoril o pogledih dvajsetletnika na ljubezen in javno pohvalil svoje dekle, televizijsko novinarko Katarino Matejčič. Povedal je, da mu je z njo v življenju lepše in lažje, predvsem pa trenutno ceni njeno podporo pri poslu, ki se ga loteva. 

Zvezdana Mlakar Star je 21 let Magazin To o sinovi 13 let starejši partnerki s POP TV pravi Zvezdana

Več o njuni vezi, pa nam je zelo iskreno zaupala Matejčičeva. "Na začetku je kdaj kdo čudno pogledal, ko je slišal, koliko razlike med nama. Ko pa naju vidijo, kako funkcionirava skupaj, ne glede na to, ali so to starši, prijatelji, sorodniki, vidijo, da ni nič nenavadnega in da v resnici je stvar zelo logična," je povedala in dodala: "Ker sem jaz pač starejša in mu kdaj pa kdaj lahko pri čem pomagam, sploh sedaj, ko poskuša delati posel, jaz pa veliko vem o gospodarstvu in mu lahko kdaj pa kdaj dam kakšen nasvet. Gre pa seveda v obe smeri, tudi jaz njega vprašam za mnenje. Tako kot on rabi mene, tudi jaz rabim njega in je obema veliko lažje. Zelo različne stvari, zelo je spreten pri domačih opravil, pa do malenkosti, kaj naj oblečem, rezervacija kakšnih kart za potovanja itd., kje bova spala, kaj bova videla. Zelo si pomagava."

Zvezdana Mlakar Zvezdana Magazin Zvezdana: Na vrata so ji hodile ljubice njenih moških

Da je Katarino zelo lepo sprejela tudi znana tašča, ni skrivnost, nam je pa svetlolaska zaupala, da je malce večjo tremo imel Lan pred njenimi starši: "Mogoče mi je bilo lažje, ker sem vedela, kdo je, da je zelo sproščena, odprta. Zagotovo je bilo lažje, ker sem vedela, kaj lahko pričakujem. Oziroma je bilo še boljše kot sem pričakovala. Se mi zdi, da je bilo Lanu težje spoznati moje starše, a se je nato izkazalo, da je vsak strah in trema odveč. Zelo gladko je šlo, eno lažjih spoznavanj staršev, čeprav sem se na začetku, ravno zaradi starostne razlike bala, da ne bo tako. Je pa tudi Zvezdana starejša od svojega moža, pa tudi njena sestra in jim to ni bilo nič novega. Bi pa rekla, da Zvezdana ni tašča v takem pomenu besede kot si predstavljamo. Ne glede na to, da je generacija moje mama, je nimam za taščo, ampak sva res kot ženska ženski."

Komentarjev 2
  • Lavdan 13:48 30.april 2018.

    Fantiček navezan na mamo in jo rabi še naprej, ker je njegova preveč zaposlena.

  • Tadej 08:48 30.april 2018.

    Kaj mu jo je mama zrihtala haha

Sorodne novice