Magazin > VIP
11753 ogledov

Zvezdana Mlakar si bo v teh dneh privoščila ...

zvezdana mlakar Facebook
"Čutim se odgovorno, da nekaj naredim v tem življenju," pravi igralka Zvezdana Mlakar, ki je v zadnjih letih postala gurujka številnih Slovenk.

Zvezdana Mlakar si bo v prvih dneh novega leta privoščila prav posebne počitnice, na katerih pa ne bo poležavala. Leto 2018 bo namreč začela s pisanjem svoje prve knjige, ki bo posvečena ženskim zgodbam, iskanju samega sebe in vsemu, kar se je igralka in voditeljica, ki je inspiracija mnogim, v teh plodnih letih naučila.

Matic Ajdič, Oriana Girotto Ljubijo mlajše Magazin Mlajše je slajše

"Ljudem bi rada nekaj, kar bo vredno. Knjige ne moraš napisati kar tako ali pa za to, da boš nekaj zaslužil, čeprav s knjigo niti ne moreš. Zame sta tako oder kot knjiga sveta stvar in zdi se mi, da moraš imeti ljudem nekaj za povedati, če se tega lotiš. Čutim se odgovorno, da nekaj naredim v tem življenju, zato se tega res želim lotiti, ko bom zrela za to," nam je zaupala Zvezdana, ki bo poleg knjige v tem počitniškem tednu tudi snovala načrte za leto 2018.  

Komentarjev 2
  • kapibara 12:36 08.januar 2018.

    ..."Zvezdana Mlakar si bo v teh dneh privoščila" ... Še več scaline, pa magari od drugih

  • matermila 09:45 07.januar 2018.

    Leto 2018 bo namreč začela s pisanjem svoje prve knjige, ki bo posvečena ženskim zgodbam, iskanju samega sebe To zadnje ji še posebej priporočam.

Sorodne novice