Magazin > VIP
1587 ogledov

Zvezdano Mlakar sin ganil do solz

zvezdana mlakar RTVS
Med oddajo Dobro jutro je igralko in voditeljico Zvezdano Mlakar sin Lan ganil do solz.

"Naša mami je legenda in najboljša mami na svetu,“ je povedal Lan in razkril, da je priljubljena igralka zelo čustvena oseba. "Čustva vedno pokaže, še zlasti takrat, ko se gre za družino,“ je izjavil Lan, ki je letos opravil maturo, kar je Zvezdano po njegovih besedah razveselilo bolj kot njega. "Kot vsaki materi je tudi njej pomembno, da njeni trije sinovi naredijo šolanje. Ko sem opravil maturo, je bil to za mojo mami verjetno najbolj vesel trenutek v letošnjem letu, saj se je odrešila težav. Matura je bil zanjo skorajda večji dogodek kot zame. Bila je bolj vesela kot jaz.“

Lan je tudi razkril, da je treba Zvezdano zjutraj pustit pri miru in da se je z njo najlepše pogovarjati zvečer, saj je nočna ptica. Povedal je še, da je zelo zaposlena, tudi zaradi pogovorne oddaje, ki jo vodi na TVS. "Pogledal sem nekaj oddaj in zelo sem ponosen nanjo. Mislim, da dela nekaj zelo posebnega.“

Zvezdano so sinove besede in hvaležnost ganile do solz. "Sinov nisem rodila in vzgajala, da bi mi morali biti hvaležni ali mi kaj vrniti. Vzgojila sem jih tako, da se znajo zahvaliti in za druge kaj narediti,“ je povedala ponosna mama.

Komentarjev 4
  • vladek 10:02 20.september 2015.

    za to samoreklamo pa mora fejst plačat

  • kapibara 08:37 20.september 2015.

    Pa še zmeraj mi ni povedal konec zgodbe o miš-maš zadevi z odkupom- nakupom- prilastitvi, tistega stanovanja, v stari Ljubljani, tam gori, nad nekoč kultnim lokalčkom PETELIN.. ??

  • kapibara 08:35 20.september 2015.

    Le katere prepotrebne fakse dela njena mularija..?? Le kej se bodo zaposlili, kajti tisti žganje- šnopc bife večinoma samava.. tam doli, na koncu Miklošičeve..