Magazin > VIP
23343 ogledov

Tako je Zvezdana Mlakar utišala gledalca

Zvezdana Mlakar Mediaspeed
Zaprla mu je usta.

Zvezdana Mlakar, igralka in voditeljica oddaje Zvezdana, ki jo lahko spremljamo na RTV SLO, je očitno trn v peti nekaterim gledalcem nacionalke. Eden od njih ji je v zasebno sporočilo na Facebooku napisal: "Spelji se že nekam s tem tvojim psiho 'skropucalom' od oddaje ..."

Zvezdana mu ni ostala dolžna. V statusu je delila njegovo sporočilo in zraven zapisala: "Da se ne bomo samo hvalili … No, to vsaj dobro znamo. Objavljam negativni vložek. Neznani gospod me nekam pošilja, jaz pa mu ne morem pomagati. Ampak jaz se s televizije ne morem speljati, on ima daljinca v roki! Kaj tako hudega sem mu storila, da mi mora to napisati, pa ve samo on. Za razliko od njega, jaz še svoj živi dan nisem pisala nekomu kaj takega, prisežem. Če mi kdo res ne paše, se vedno vprašam, zakaj v meni vzbuja takšne občutke in če ne morem priti stvari do dna, pač pogledam tja, kjer se počutim bolje …"

Za konec je dodala, da je negativnih zapisov malo in da se očitno na njeni strani zbirajo samo pozitivni ljudje.

Komentarjev 5
  • Bemti 00:12 23.julij 2017.

    Tle v teh komentarjih se vidi vaša kultura. Je samo odraz vaših bednih jazov, ki kozlajo negativizem. Očitno je za vas pomembna samo lepota: lep avto, lepa hiša, lepa ženska, lepo vse. Tisti, ki premore malo inteligence, tega ne bo ...prikaži več komentiral. Plačujemo pa itak 100 tujih kanalov, ki so še bolj bedni. Kdo te sili buljit v TV..pejt med ljudi. Povej to keri stari babi zunaj na cesti v ksiht...če maš jajca. Mogoče res ni več tako mlada, ampak vsi capljate za njo. In vsi boste šli pod rušo, enkrat.hb

  • matermila 14:05 22.julij 2017.

    Babnici očitno ni jasno,da prisilno plačujemo RTV in da za naš denar pač lahko zahtevamo kaj bolj konkretnega,ne zgarane face s psihopatskim pogledom.Da o vsebinah sploh ne govorim.

  • smejka 12:22 22.julij 2017.

    Ali pa se z njo sploh ne ubadamo!