Magazin > VIP
4017 ogledov

Savina Atai in Zvezdana Mlakar skupaj rešujeta partnerske krize

Savina Atai Facebook
"Dvojina je v krizi," sta prepričani Savina Atai in Zvezdana Mlakar.

Naši "gorski zdravnici", kot jima pravijo nekateri, Savina Atai in Zvezdana Mlakar, se ponovno vračata z dogodkom, ki letos ne bo posvečen le ženskam. V soboto namreč pripravljata veliki dogodek Gala ženska in moški, čutnost v dvoje, ki se bo odvil na Gospodarskem razstavišču. 

Lani sta se Savina in Zvezdana ukvarjali z manifestacijo, letos pa sta za temo izbrali partnerstvo. "Kreator svojega življenja si, kadar kreiraš od znotraj, iz globin. V globini pa se nahaja marsikaj drugega, kot samo želje. Nahajajo se prepričanja, rane, kar pomeni, da moraš iti v svoje primarne občutke in celit sebe, gledati sebe kot celoto in preko teh občutkov priti do tega, da nikoli nisi sam, da se vedno dotikaš odnosov, ki so nate zavedno ali nezavedno vplivali," pravi Zvezdana, ki to poveže s partnerstvom: "Dvojina je v krizi in to vsi vemo. Če samo pomislimo, da se vsak tretji zakon konča z ločitvijo, da je partnerstvo čedalje težje, da se dvojine ljudje bojijo. Hkrati pa partnerstvo lahko gradimo le preko zdravih občutkov in če hočeš skreirati dobro partnerstvo oziroma svoje dobro življenje tudi v partnerstvu s samim seboj, se moraš dotakniti občutkov. In to dvoje sva letos povezali."

"Spet bova podirali tabuje in spet se lotevava teme, ki je v bistvu zbanalizirana in poneumlja, kako bi se po nekih vzorcih morali obnašati. Tako, da gremo sedaj v globino, ta globina pa ne pomeni, da se bomo metafizično in duhovno potapljali, pač pa preko smeha in odprtih src. Mislim, da človek največ lahko ponotranji ravno preko tega, da eliminira ta strah. Pa da se imaš dobro in se lahko povežeš in kadar se povezuje toliko ljudi, taka množica, se vsi te občutki potisočerijo in to so velike učne ure. To so fenomenalni občutki," še dodaja Zvezdana.

 

Komentarjev 6
  • Osvobojena 12:51 21.april 2018.

    Pazite se narcisoidnim manipulantov, ki po medijih zavajajo uboge nesamozavestne ljudi; najprej Zavohajo vas dvom, nato pa na vas sluzijo z izdelki, ki vam bojo cudezno pomagali rsiti sebe in sveta.

  • Osvobojena 12:47 21.april 2018.

    Zivimo v okolju kjer si ljudje ne upamo izraziti svoje resnice. In potem se pojavijo taksni, ki nimajo nobenega sramu ali morale in eticnih vrednot. Savina je za svojo iluzorno pomwmbnost pripravljena narediti marsikaj. Kako to vem? Sem na zalost ...prikaži več udelezenka na njenem tecaju, kjer s krono na glavi in obenem vlogo zrtve, od zensk pricakuje, da jo slavijo, obcudujejo, da so one njene terpevtke ob neokusnih intimnih izpovedih, da ji ne ugovarjajo, da ji sledijo in verjamejo, da vse kar ona potrebuje

  • Lovebites 21:54 17.april 2018.

    Tale zvezdana je najbolj antipaticna krota ever.