Magazin > VIP
57162 ogledov

To o sinovi 13 let starejši partnerki s POP TV pravi Zvezdana

Zvezdana Mlakar Saša Despot
Njen sin Lan je v zvezi s 13 let starejšo novinarko, ki dela na POP TV.

matejčič, klemen | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed
"Kdo pa sem jaz, da sodim, v koga je zaljubljen moj sin? Svoje deklice mi sin še ni uradno predstavil, kolikor slišim in vidim Lana, pa je zelo srečen ! To je najbolj pomembno ! To osrečuje tudi mene," je že pred časom napisala igralka in voditeljica Zvezdana Mlakar in tako požegnala zvezo svojega 21-letnega sina Lana s Katarino Matejčič. In tega se še vedno drži.

"To je absurd, da mi otroke rodimo in potem si mislimo, da imamo pravico soditi o njihovih življenjih. Tudi, če živijo popolnoma drugače in po naše narobe. Mi smo tukaj za to, da jih vzgojimo tako kot najbolje vemo in znamo ter jih nato pospremimo v svet. Naša edina dolžnost je, da jih imamo radi. Sem spada tudi postavljanje mej, ne pa da se damo na pladenj kot palačinka. Da niso še pri štiridesetih pri nas doma. Ljubezen je odločitev in tudi zavedanje, da ni vse dovoljeno," pravi Zvezdana in odkrito priznava, da tudi ona nekoč z eno od snah ni našla skupnega jezika.

"Po pravici bom povedala, da ena deklica z menoj ni zadovoljna in je zelo kritična do mene, človek bi celo rekel, da me nima rada. Ampak se zaradi tega ne sekiram, ker imam jaz rada njo. Mojim sinovom sem rekla, da bom vedno na ženski strani. Ko sta se razšla, jo je seveda to bolelo in je mislila, da sem imela jaz na to vpliv. A ga nisem imela, niti tega ne bi želela. Edini pogoj, ki ga imam, je ta, da domov odslej pripeljejo le bodoče žene, če ne mi bo počilo srce, ker imam vse te punce res rada. Vse po vrsti so fenomenalne," dodaja.

Komentarjev 7
  • stary1 19:13 26.januar 2018.

    Stare babe že po cipresah smrdijo

  • kurt 16:29 26.januar 2018.

    Človek išče nadomestno mater.

  • Besi 14:44 26.januar 2018.

    Lep par sta,naj jima je lepo in naj se ne obremenjujeta z razliko v letih,dokler bo trajalo naj traja

Sorodne novice