Magazin > VIP
496 ogledov

Življenje zaročenca Savine Atai viselo na nitki

Savina Atai in Giorgios Facebook
Savina Atai na svoji spletni strani razkrila, kako težki so bili trenutki, ko se je njen grški zaročenec boril za življenje.

Slovenska nutricistka in strokovnjakinja za obrazno jogo Savina Atai se je na svoji spletni strani in Facebooku zahvalila vsem, ki so mislili na njenega zaročenca Giorgiosa. Ta se je v zadnjih dneh boril za svoje življenje, kot je napisala Savina, je to 'viselo na nitki'.

Savina je v izčrpnem zapisu povedala, da so se Giorgious vnela jetra. Med tem, ko je sama morala v Ljubljano na delavnico, so njega prepeljali v bolnišnico. Po telefonu ji je povedal, kaj je bil vzrok za vnetje jeter: "Decembra, ko sem zaradi operacije zoba jemal antibiotike skupaj s protibolečinskimi tabletami, so se mi zaradi avtoimunih bolezni vnela jetra. Stvar je šla tako daleč, da se je zastrupila tudi kri. Čeprav sem izven življenjske nevarnosti, se stanje jeter še čisto nič ne izboljšuje. Ne vedo več, kaj naj mi naredijo."

Naslednji dan je zaročenec spet poklical Savino in ji povedal, da se stanje izboljšuje. Povedla je, da je celo noč sanjal mrtve sorodnike in da se je moral odločiti, ali bo živel ali ne. Poleg tega pa je Savina svoje znanje očitno prenesla tudi nanj: "Šele zdaj so mi povedali – za par ur je šlo. Če ne bi prišel v bolnišnico, bi umrl v nekaj urah. Celo noč sem pihal medicinski zvok za jetra, ki si me ga naučila."

Savina, hvaležna za podporo bližnjih, je zapis končala s citatom Homerja: "Bogovi nam zavidajo, zavidajo, ker smo smrtni. Ker je vsak naš trenutek, lahko zadnji."

 
Komentarjev 9
  • JONIJONI 22:21 10.februar 2017.

    Čudno, da ni že doma to zaigral!? Zakaj je šel v bolnišnico??

  • JONIJONI 22:19 10.februar 2017.

    Ne me basat, kaj takega že dolgo ne!

  • wolf.ata 00:50 10.februar 2017.

    Ja, in kaj pa narod, ki dela po 12, 16 ur in zraven plače nima za hrano banda, samo preseravanje, za tekoč trak na normo, pa jim ne bo več tumhajt šel po glavi in kurbarija, poglej si malo drugače ...prikaži več bolane ljudi na onkološkem pa to