Magazin > VIP
7961 ogledov

Oh, če nima Savina najboljšega moškega na svetu!

Savina Facebook
Tako lepe besede je Savini namenil njen Giorgos.

Savina Atai je ena tistih srečnic, ki jo je življenje obdarilo tudi z predanim in ljubečim moškim, njenim Grkom iz Krete, Giorgosom, ki ga Savina kliče kar moj Kralj. Grk, ki je na Kreti sicer predan gostinstvu, je svojo Savino prišel podpret na Ljubljanski grad, kjer je Savina predstavila svoje tri knjige. S temi besedami pa je Giorgos svojo drago počastil na njenem posebnem dogodku ... 

državni zbor Magazin Ta znana Slovenka ima "več privrženk kot kakšna politična stranka"

"Ko se ženska ne počuti varno, je kot veliko drevo, na katerega piha močan veter in mu trese veje. To drevo ne more obroditi sadov. Ko pa dobi varnost in ljubezen, pa se veter umiri, drevo lahko zacveti in daje sadove. To je vloga/naloga moškega: to je vloga/naloga mene: da dajem Savini varnost in ljubezen. Da lahko piše, uči in ustvarja. To je rekel moj Kralj, moja največja podpora na gradu in to mi daje vsak dan. Tako res je to, hvala Giorgos - moji sadovi so tudi te tri knjige, toliko ljubezni je v njih," je izdala Savina. Prelepo, kajne?

Gostilna išče šefa Savina Atai Magazin Savina Atai o čudežu, ki je ustavil njeno letalo

Sicer Savina in Giorgos pomladi, poletja in jeseni večino časa preživita na Kreti, pozimi pa otoško življenje z veseljem zamenjata z utripom praznične Ljubljane. 

Komentarjev 4
  • Avatar Meganlasa
    Meganlasa 22:58 21.december 2018.

    Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

  • Avatar Meganlasa
    Meganlasa 22:57 21.december 2018.

    Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

  • Lavdan 21:18 21.december 2018.

    Kdaj bo pa ločitev.

Sorodne novice