Magazin > VIP
14321 ogledov

Nerodna situacija: Naša voditeljica sredi noči klicala Plestenjaka

jan plestenjak Bruno Sedevčič
Ups …

Otroka radijske voditeljice Ivjane Banič, ki z družino že nekaj mesecev živi na Havajih, sta svojo znano mamico spravila v neroden položaj. "Kaj naredijo normalni otroci, ko se dokopljejo od računalnika od staršev? Eni tipkajo, drugi ponesreči kaj zbrišejo … tretji neki neki. Kaj naredita moja otroka? Sredi noči (po slovenskem času) preko Facetima kličeta vse žive, med drugim Jana Plestenjaka. Kap me je v čelo, ko sem kar naenkrat slišala, da nekaj zvoni. Še dobro, da se ni javil, ker sem bila petarda v glavo. Sicer pa, pitaj boga, če ima on sploh še to telefonsko. In še najbolj zabavno od vsega je to, da se revež Plestenjak verjetno sprašuje, kdo za vraga je že Banička. Oprosti, stari, prisežem, častna turistična na bone, da sta klicala otroka in ne jaz," je na Instagramu razkrila Ivjana. 

Ker je voditeljica znana po svojem domiselnem smislu za humor, je dopisala še simpatičen oglas: "Oglas za varuško: Iščem varuško za dva prikupna otroka (4 leta in 2 leti). Plačilo: Otroka ti omogočita nočne pogovore s Plestenjakom."  Ivjana pa je v svojem slogu še humorno dodala: "Mantra za danes: Še 5.475- krat spat, pa se odselita na svoje. Še 5.475- krat spat, pa gresta od bajte."

Ivjana Banič | Avtor: Instagram Instagram

Ivjana Banič | Avtor: Instagram Instagram

Ivjana Banič | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 8
  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 19:50 01.oktober 2020.

    A ma Jan sploh kakšno pi*ko.Zdaj pri 50-ih bi bil že čas,da gre v akcijo... .SOLZE IN SMEH.

  • ferdo2 19:13 01.oktober 2020.

    Ali mogoče kdo ve,kdo je ta sponzoruša,ki išče pozornost?

  • Ender3 13:43 01.oktober 2020.

    Kdo pa je Plestenjak?, je to tisti, ki misli, da je glazbenik, pesnik in še lepotec po vrhu. Nič od tega ne drži, pa še zobovje ima zanemarjeno.😎

Sorodne novice