Magazin > VIP
5504 ogledov

Ime naše voditeljice vpleteno v goljufijo

Ivjana Banić nepremagljiva.si
Pozor, če na spletu naletite na takšno objavo.

Goljufi, ki so se pred časom lotili priljubljenega župnika Martina Goloba, ki so mu na Facebooku ukradli identiteto in v njegovem imenu priredili nagradno igro, so se sedaj lotili tudi radijske voditeljice Ivjane Banić.

Tako kot pri Golobu so nepridipravi tudi v tem primeru razglasili, da 20 srečnežem podarjajo 1000 evrov. Lepotico so na goljufijo opozorili njeni sledilci. "O, presneta bikova jajca!!! In to smrdljiva! Izmed vseh bumbarjev na tem svetu, so našli največjega bumbarja. Mene! Nekdo je naredil moj lažen profil in po pregledanem sumim, da bo tistim, ki boste sodelovali pri teh objavah, pobran denar oz.vas bodo ogoljufali. Hvala, ker ste me o tem obvestili. Sama nisem videla in vedela. Hvaležna do neba, da vam je mar,“ je opozorila Ivjana in vse svoje sledilce pozvala, naj lažni profil prijavijo. 

"Osebno mi je vseeno, če se nekdo izdaja za Marijo Devico, če gre pa za takle djidji midji manever, mi pa ni kul ker: kaj če se najde kdo izmed vas, ki v dobri veri na pozitiven rezultat ali nagrado celo kaj naroči, plača ali da svoje podatke, ki so potem zlorabljeni in ste posledično okradeni, ogoljufani ... potem mi pa ni več vseeno. Ker za to, da smo vsakič znova nategnjeni, hodimo na volitve, ne pa na Facebook, mar ne?“ je še zapisala lepotica, ki z družino živi na Havajih.

O, presneta bikova jajca!!! In to smrdljiva! Izmed vseh bumbarjev na tem svetu, so našli največjega bumbarja. Mene!...

Objavil/a Ivjana Banić dne Sreda, 19. avgust 2020

Za konec se je Ivjana še pošalila: "P.s. Tistim, ki so ustvarili tale lažen in nategunski profil pa sporočam: “O bemte ćoravo in škiljavo! Niste mogli lepše fotke najdt? In ja, vidim, da ste Nemci tko da ... DREKenzi ESSENzi! Z veliko žlico al pa kar s šeflo.“

Tudi Rebeka Dremelj je imela podobne težave. Več o tem TUKAJ.

Ste že videli prvi del novega šova Joonglaa Star? Oglejte si ga!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice