Magazin > VIP
19656 ogledov

Znani Slovenki soseda podtaknila opojne substance!

ivjana banić Instagram
Že drugič navzkriž z zakonom ...

Ivijana Banić, radijska voditeljica in svetovna popotnica, je prvo hči že pri mesecu dni peljala na potovanje z avtom, pri treh mesecih so z letalom leteli v Grčijo, pri hčerinih sedmih mesecih pa so obiskali Karibe. Tam sta s partnerjem našla skupek otočij, kjer so med Ivijanino drugo porodniško preživeli pol leta. "Tam smo spoznali različne kulture, različno prehrano, različen rasta utrip, dobesedno so se dogajale nore stvari. Soseda nama je podtaknila rastlino, zaradi katere bi lahko šla v zapor. Seveda je šlo za ganđo (marihuano op. a.), skratka dogajalo se je en kup zanimivih stvari," je zaupala v videu za spletno stran nepremagljiva.si. 

Voditeljica se je novembra 2019 s soprogom spet odločila, da za nekaj časa zapustijo Slovenijo. Kot razlog je navedla poslovne priložnosti in izkoristek časa za potovanja, preden gre starejša hči, ki je trenutno stara štiri leta, v prvi razred. Pot je družina začela na Šrilanki, kjer imata Ivjanina tast in tašča vilo ob morju, nadaljevali so na Maldivih, trenutno pa živijo na Havajih, kjer je voditeljica pred kratkim prav tako prišla navzkriž z zakonom. 

Tudi na Havajih so zaradi zajezitve širjenja koronavirusa namreč veljali strogi ukrepi in omejitve gibanja. Tako se je Ivjana zaradi nedolžnega jutranjega teka skoraj znašla v hudih težavah. Več o tem incidentu si preberite TUKAJ.

 

Komentarjev 5
  • Avatar Berrilessa
    Berrilessa 01:07 23.junij 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu == H︆︆︆︆o︆︆s︆︆s︆︆︆︆et︆︆︆︆.︆︆︆︆C︆︆o︆︆m

  • kapibara1 21:39 22.junij 2020.

    Pa ta tota nesrečnica, je bila znana že tu v SLO..

  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 21:34 22.junij 2020.

    Kje si Banićka je**a ti sve svoje!!! A s ti še živa?!

Sorodne novice