Svet
1871 ogledov

Pri sosedih gojenje marihuane nič več kaznivo

slovenija 05.10.07, konoplja, marihuana, droga, foto Dejan Mijovic slovenija 05.10.07, konoplja, marihuana, droga, foto Dejan Mijovic
Doma, v manjših količinah in za osebno rabo ...

Gojenje marihuane doma v manjših količinah za osebno rabo v Italiji poslej ne bo več kaznivo dejanje. Italijansko vrhovno sodišče je sprejelo ustrezno odločitev tik pred božičem, poročanje današnjih italijanskih medijev povzema nemška tiskovna agencija dpa.

marihuana džojnt kajenje | Avtor: Shutterstock Shutterstock
V preteklosti so italijanska sodišča pogosto razsojala drugače. Politiki italijanskega levega tabora in Gibanja pet zvezd so v odzivu odločitev vrhovnega sodišča pozdravili.

Po poročanju italijanskega časnika Corriere della Sera je v Italiji 6,2 milijona uporabnikov marihuane. Večina je stara od 15 do 34 let, med njimi prevladujejo moški.

Marihuana Zelo resno Zdravje Redno uživanje marihuane povzroča psihoze
Komentarjev 5
  • Avatar Leon
    Leon 20:08 27.december 2019.

    Glede zakona bo pri nas težka ,saj je trgovina z drogo v Sloveniji zelo donosen posel . Potem bi morali odpustiti bataljon policajev ,kateri so zaposleni na oddelku za narkotike .

  • sam50 18:34 27.december 2019.

    Do sedaj so italijanski omamljenci kupovali travo pri naših pridelovalcih,sedaj se bo trend obrnil....

  • mirror 17:26 27.december 2019.

    Levica je obljubila legalizacijo konoplje v predvolilnem programu stranke. To je bila obljuba s figo v žepu za višjo število glasov. Volivci pa imate spomin zlate ribice.