Magazin > VIP
77388 ogledov

Ime Rebeke Dremelj vpleteno v veliko goljufijo!

Rebeka Dremelj MMC RTV SLO
"Prosim ne nasedajte," opozarja pevka.

Podobno kot se je to prejšnji teden zgodilo priljubljenemu župniku Martinu Golobu, so sedaj nepridipravi za spletno prevaro izkoristili tudi ime Rebeke Dremelj.

"POZOR!!!! Dragi moji! Te dni po netu kroži oglas, za neke keto kapsule, ki naj bi povzročale čudo našemu telesu, odpalknile kilograme stran v 3 dneh itd. Zraven je pripet intervju 'kao' z mano itd. Vse skupaj je LARIFARI! Vse živo sem preverila, baje, da je to nek virusni oglas in enostavno obstaja velika verjetnost, da vam vzamejo denar iz kartice, če boste kaj naročali! PROSIM NE NAROČAJTE NIČESAR! Nekdo je pač ukradel mojo identiteto, naredil oglase in zdaj mastno služi na ljudeh. Zraven bilo koga bom jaz privolila, da postavim svoje ime, bo to objavljeno uradno na moji FB in Instagram strani. Ali pa na nepremagljiva. si. Vse ostalo je LAŽ, izkoriščanje in čisti nateg. Prosim ne nasedajte! In pa če vidite ta oglas, ga prosim prijavite na FB. Drugače pa - malo za šalo in malo za res, če pa kdo slučajno najde kake kapsule, ki bodo v treh dneh odplaknile 'vampek', mi pa nujno javite, ker so se 'šlaufeki' že začeli počasi nabirat," je na svojem Instagram profilu opzorila pevka in zraven pripela hudomušno fotografijo v kopalkah. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

POZOR!!!! Dragi moji! Te dni po netu kroži oglas, za neke keto kapsule, ki naj bi povzročale čudo našemu telesu, odpalknile kilograme stran v 3 dneh itd. Zraven je pripet intervju "kao" z mano itd. Vse skupaj je LARIFARI! Vse živo sem preverila, baje, da je to nek virusni oglas in enostavno obstaja velika verjetnost, da vam vzamejo denar iz kartice, če boste kaj naročali! PROSIM NE NAROČAJTE NIČESAR! Nekdo je pač ukradel mojo identiteto, naredil oglase in zdaj mastno služi na ljudeh. Zraven bilo koga bom jaz privolila, da postavim svoje ime, bo to objavljeno uradno na moji FB in Instagram strani. Ali pa na nepremagljiva. si. Vse ostalo je LAŽ, izkoriščanje in čisti nateg. Prosim ne nasedajte! In pa če vidite ta oglas, ga prosim prijavite na FB. Drugače pa- malo za šalo in malo za res, če pa kdo slučajno najde kake kapsule, ki bodo v treh dneh odplaknile "vampek", mi pa nujno javite, ker so se "šlaufeki " že začeli počasi nabirat! 😂😂 Lepo nedeljo, kolegi!

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj) on

Največji slovenski Youtube šov Joongla star je pred vrati! Ne zamudi ga!
 

joonglaa | Avtor:

 
Komentarjev 17
 • Avatar Vantistella
  Vantistella 00:36 11.avgust 2020.

  Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- www.Sextis.fun

 • Avatar vec
  vec 23:40 10.avgust 2020.

  pa kukaka li ti bre majka, bolje bi ti bilo da uzgajaš ovce, mism da se vataš kvalifikacije drug,

 • bebo2 23:30 10.avgust 2020.

  Luštkan trebušček ima...

Sorodne novice