Magazin > VIP
22595 ogledov

Nad najbolj priljubljenega župnika nepridipravi

Martin Golob Martin Golob
Takoj je opozoril svoje prijatelje ...

Na Facebooku so nepridipravi ukradli identiteto priljubljenemu župniku Martinu Golobu in pod njegovim imenom organizirali nekakšno nagradno igro, v kateri naj bi dvajsetim udeležencem podaril po tisoč evrov. Martin je svoje Facebook prijatelje že opozoril, da to ni njegov profil in jim svetoval, naj ne nasedajo, zlorabo pa je prijavil tudi Facebooku in dobil obvestilo, da bodo zadevo obravnavali.

Sicer pa ima najbolj priljubljeni župnik pri nas trenutno polne roke dela s privajanjem na novo župnijo, pred enim tednom se je namreč poslovil od župnije Srednja vas v Bohinju in odšel v Grosupeljsko. "To ni bila moja želja, a sem spremembo sprejel, bog že ve, zakaj. To je bila pobuda moje škofije in duhovniki so poslušni svojim nadrejenim, zato sem ubogal. Slovo je bilo po petih letih težko, sem pa zato v Grosupljem doživel lep sprejem. Za mano so že prvi pogrebi in maše, a je še vse zelo adrenalinsko, saj odkrivam novo okolje. Vsekakor sem stopil iz cone udobja. Sem so me premestili predvsem zaradi potrebe, jaz pa sem bom trudil in tudi tukaj živel med ljudmi in z njimi," je za zurnal24.si o novi priložnosti povedal Golob. 

Komentarjev 9
  • Avatar Gallisenna
    Gallisenna 01:04 07.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • porko2 20:35 06.avgust 2020.

    Kaj ta tudi sam pošilja članke in slike na uredništva, kot Saška Lendero in Jože Potrebuješ?

  • 06d458670ee8614e2c71cd167c34ffd47e2911e7 16:16 06.avgust 2020.

    A je iz Bohina moral it zarad preveč oplojevanja in misli na spolovičko?Med Dolenčki ne bo nč drugač,na konc bo maševal v Žabji vasi?

Sorodne novice