Magazin > VIP
30845 ogledov

Naša voditeljica v nevarnosti, pripravljajo se na najhujše

Ivjana Banić Instagram
Sirene so se že oglasile, pripravljena pa so tudi zaklonišča …

Priljubljena radijska voditeljica Ivjana Banić, ki z družino že nekaj mesecev živi na Havajih, se je ta konec tedna na Instagramu oglašala z ne preveč prijetnimi novicami, otočje je namreč zajel hurikan Douglas, ki pustoši z močjo 185 kilometrov na uro. Ivjanina družina se je na naravno katastrofo pripravila z zalogami hrane in vode, spakirali pa so tudi najnujnejše, v primeru, da bi morali zapustiti dom. Kot je razkrila v zgodbah na Instagramu, se njihova hiša nahaja tik pod vulkansko vzpetino, kar pomeni, da bi veter in voda lahko spirala zemljo.

"Proti nam gre hurikan Douglas. Ne nosi ravno rož in bonbonjere. Sicer rahlo zgublja na moči in mogoče bo iz njega nastala zgolj malo močnejša tropska nevihta.⁣ Čeprav, če bolje razmislim, koga hecam, leto 2020 je? Frajer bo priletel kot jezen mož, ki je zasačil ženo in nas udaril kot vreča polna opeke.

Zaenkrat je statistika takšna:⁣
- vsi imamo zaloge vode⁣
- polne baterije⁣
- pospravljen lanai (teraso)⁣
- trgovine in lokali vreče pod vrati⁣
- izkušnjo z morskim psom dopoldne 10 metrov stran od naših čofotajočih nog,"
 je na Instagramu zapisala Ivjana, ki se je na družbenih omrežjih oglasila pred trinajstimi urami in sporočila, da se počasi začenja. Pred kratkim pa je že sporočila veselo novico, da hurikan po njihovem otoku ni pustošil in da so vsi na varnem. 

Priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hurikan Douglas 〰️⁣ ⁣ Evo, mami, pa sem na novicah po celem svetu kot “breaking news”. 😂⁣ ⁣ Proti nam gre hurikan Douglas. Ne nosi glih rož in bombonjere 🙈 ... sicer rahlo zgublja na moči in mogoče bo iz njega nastala zgolj malo jača tropska nevihta.⁣ ⁣ Čeprav .. če bolje razmislim .. who am I kiddin’ ... leto 2020 je 😂 Frajer bo prletu ko jezen mož, ki je zasačil ženo in nas udaril ko vreča polna opeke 🌪 ⁣ Zaenkrat je statistika takšna:⁣ - vsi imamo zaloge vode⁣ - polne baterije⁣ - pospravljen lanai (teraso)⁣ - trgovine in lokali vreče pod vrati⁣ - izkušnjo z morskim psom dopoldne 10 metrov stran od naših čofotajočih nog ⁣🦈 ⁣ Evo, mami, hči ti je bla skor 2x breaking news 😂⁣ ⁣ Ajde zdravo 😘⁣ ⁣ #travel #hurricaneseason #hurricane #douglas #aloha #hawaii #nokaoi #love #island #islandlife

A post shared by Ivjana Banic ✫BLA BLA + TRAVEL (@ivjana) on

Komentarjev 7
  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 01:40 28.julij 2020.

    Vse je res... .Še pred rojstvom otrok so jo dobili s 75 let starim možakarjem "Au še še au še paše še pa še dej... .Kaj je Ivjana? Samo nastavi čiča...

  • Avatar Wandimella
    Wandimella 01:01 28.julij 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu == www.Sextis.fun

  • Avatar vec
    vec 19:47 27.julij 2020.

    NAŠA ? keri smo to MI ? Moj priimek se ne konča z Ć tako da ne vem glih čigova je ?

Sorodne novice