Magazin > VIP
11430 ogledov

Takole "trpi“ Ivjana Banić

Ivjana Banić Ana Fetih
"To ni gnev. To je moje realno stanje,“ pravi naša znana radijska voditeljica.

Ivjana Banić se očitno nahaja na Šrilanki, kjer je z družino že nekaj časa nazaj zgradila nadstandardno vilo, ki jo oddajajo. Mamica dveh otrok, hčerke Vile in sinčka Krasa, ki se je rodil lani, svoje sledilce na družbenih omrežjih večkrat razvaja z lepimi fotografijami iz raja, objavila pa je tudi zabaven zapis, v katerem se je malo pošalila na račun deklet, ki se za popolno fotografijo za objavo na Instagramu že kar malce preveč trudijo.

"Pa bog te mazo, to se nafrfuli, to zgleda lepa, to se zna naguzit, to zna pogledat, to je naspano (!), to se ji da 375 fotk narest zato, da izbere eno, ki jo potem obdeluje od zore do mraka, da je fotka res jaka. Jst to ne znam, ne morem, ne da se mi, predvsem pa nisem material za to. Naša se vrže na mrežo ko truplo, tri dni staro, od sveta pozabljeno. Ni tle guzice naprčene, ni tle zamišljenega pogleda nekam tja v daljavo kukr kao ‘ne vem, da me slikaš medtem, ko na pamet rešujem integral, v katerem je koren iz unih 375 fotk. Ni tle iztegnjenih prstov, da noge izgledajo daljše, ker že tako moram vzet dan dopusta, da pobrijem eno, kaj šele obe nogi,“ je zapisala in dodala, da na njenih profilih ne boste videli roke, ki gre slučajno skozi lase, "medtem ko zamišljeno in z nasmehom“ gleda v beton, "kot da iz njega ven rastejo rože“.

"Ne. Naša je trupelce. Utrujeno trupelce po celem dnevu kajtanja, ukvarjanja z otrokom in/ali dojenčkom, od sonca in posoljenega zraka, od jadranja, plavanja, še mal kajtanja, od spoznavanja novih ljudi in od klepetanja. Od vsega tega se umrje. /.../  To ni gnev. To je MOJE realno stanje. Ostalim dekletom pa sombrero dol, ker imajo čas, voljo in motivacijo za krasno nafotkavanje."

Komentarjev 2
  • Avatar olor
    olor 09:09 16.januar 2019.

    Nikoli slišal zanjo, sory