Magazin > VIP
22280 ogledov

Po objavi te fotografije bodo Slovenke še bolj norele za Plestenjakom

jan plestenjak Instagram
Ne spomnimo se, da bi Jan že kdaj objavil takšno fotografijo.

Jan Plestenjak že leta velja za enega najbolj zaželenih samcev pri nas. Velja pa tudi za zelo skrivnostnega moškega, ki poskuša svoje zasebno življenje, kolikor je le mogoče, skriti pred javnostjo. V intervjujih Jan sicer ni redkobeseden in se pikantnim vprašanjem ne izogiba, kljub temu pa si upamo trditi, da naš priljubljeni pevec spada med sramežljivejše zvezdnike. 

Zato nas je Jan s posnetkom, na katerem ne nosi majice in počiva na kavču, presenetil. "Sanjal sem barko iz perja... Sanjal sem, da bom letel,“ je zapisal ob fotografiji, po objavi katere je verjetno marsikatera Slovenka sanjala Jana ...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

...sanjal sem barko iz perja...sanjal sem, da bom letel...J

A post shared by Jan Plestenjak (@janplestenjak) on

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 



Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 9
  • Tatjana Ha 16:25 08.avgust 2020.

    Zakaj že bi norele ?

  • Avatar Gallisenna
    Gallisenna 01:04 07.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • andrej084 19:55 06.avgust 2020.

    Janu se poznajo leta, ni vec kodrasti latino tip s črnimi lasmi, ti so postali sivi in dokaj redki. Ni vec pravega nasmeha, za njem lahko norijo le se tiste, ki ze leto niso videle k... sicer pa ima baje ...prikaži več raje fante, žal mi je torej tistih, ki ze leto niso seksale.