Magazin > VIP
11424 ogledov

Špela Grošelj strastno poljublja Domna Kumra

Špela Grošelj Instagram
Kako lep par!

Špela Grošelj in Domen Kumer sta prekrasen par, a le za potrebe snemanja. Pevca, med katerima je dolgoletno prijateljstvo, sta združila moči in posnela skladbo in videospot Vino in kitara, ki ga je režiral Jani Pavec, s katerim se Špela pozna že vrsto let, saj sta bila skupaj del nekoč priljubljene Janijeve skupine Atomik Harmonik.

Prekrasen spot za novo skladbo so posneli na posestvu vile Fabiani, na Krasu, ki je ena izmed najbolj romantičnih poročnih lokacij pri nas, in v Piranu. Špela in Domen sta se kot prava ženin in nevesta tudi poljubila, kar je bila za dolgoletna prijatelja zagotovo malce nerodna situacija. "Če je treba, je treba. Ideja ni bila najina, tako je naročil režiser Jani Pavec, ki je rekel, da ni poroke brez poljuba. Itak smo profesionalci in smo ta prizor odigrali, seveda pa to ni bilo neko prepletanje z jeziki," pravi Špela. 

Špela Grošelj | Avtor: Youtube Youtube

Grošljeva pa je še priznala, da je imelo snemanje v poročni obleki vsekakor svoj čar: "Lokacija je idilična, dobra energija, družina, ki vodi posestvo, je super. Če se bom poročila, že imam zbrani dve lokaciji, le še ženina rabim, čeprav ga ne iščem. Vedno pravim, da se pustim najti."

Komentarjev 3
  • jakec42 08:10 29.oktober 2020.

    In kaj nas to briga?

  • Ender3 11:01 28.oktober 2020.

    Gnus, je tale Grošeljca, živi samo še od samopromocije !

  • ode 07:49 28.oktober 2020.

    Kot bi vtaknil usta na odtočno cev greznice. Zato se pa njegovih rok ne vidi, ker drži liter ustnega razkužila in aseptike, s katerimi si je potem še pol ure izpiral usta.

Sorodne novice