Magazin > VIP
36938 ogledov

Drama na Hrvaškem: Mamo Špele Grošelj reševali pred smrtjo

Špela Grošelj Instagram
Pevka je tri dni trepetala za mamino zdravje ...

Na hrvaškem, v Bešaniji, je v nedeljo zvečer prišlo do nenavadne nesreče, v kateri so se mimoidoči borili za življenje Magde Grošelj, sicer mame naše znane pevke in voditeljice Špele Grošelj. Kot je na Instagramu pojasnila Špela, naj bi mama med kopanjem padla v nezavest, iz vode pa sta jo potegnila neznani mlajši moški in zdravnica iz Maribora. Točne okoliščine nesreče niso znane. 

Magdo so po nesreči odpeljali v puljsko bolnišnico, kjer je Špela dobivala zelo skope informacije o njenem stanju. Sedaj je že v Sloveniji in je z njo na srečo vse v redu, kot je sporočila pevka, ki je s pomočjo svojih sledilcev iskala mladega moškega in žensko, ki sta njeni mami rešila življenje. "Če se te dogodki ne bi odvijali tako kot so se, bi bilo grdo," je s cmokom v grlu povedala pevka, za zurnal24.si pa razkrila, da je zdravnico in mladega moškega že našla in se jima tudi zahvalila. 

Največji slovenski Youtube šov Joongla star je pred vrati! Ne zamudi ga!

joonglaa | Avtor:

Komentarjev 16
  • Žurnalček 09:27 16.avgust 2020.

    A ste Slovenci res tako cepljeni na zemljepis , da se daste na pol mrtvi prepeljati iz Bešanije v Pulo - 70km namesto v Izolo !

  • Avatar vec
    vec 11:57 15.avgust 2020.

    Sicer se ne zaveda, ampak ko se je slikala z mamo, si je naredila medvedjo uslugo, ker boso še tisti redki potencijalni samci videli tole sliko bodo rekli aha tkole bo to zgledalo čez 15 let, Hvala ampak ne HVALA ...prikaži več in adijo dobro siturani samci ali sponzorji. Mami pa je verjetno ratalo malo slabo od vročine, no samo da ji ni blu hujšega.

  • France Papler 20:32 14.avgust 2020.

    Zurnal ste podn od podna a vam placa,da skoz pisete o njej prav posiljujete narod s svojimi clanki,a znate se o kom drugem pisat?

Sorodne novice