Magazin > VIP
3440 ogledov

Špela Grošelj: Podvig se je končal krvavo

Špela Grošelj Instagram
Naša pevka in voditeljica je potrebovala štiri šive.

Pevka Špela Grošelj uživa v poletju in trenutke na morju z veseljem deli s svojimi sledilci. Tako smo izvedeli, da se je sredi julija mudila na jahti mladega slovenskega milijonarja Damiana Merlaka, ki je obogatel s kripto valutami, tokrat pa je uživala v družbi pevca Domna Kumra.

Špela, znana tudi kot zagrizena športnica, pa se ni nastavljala le sončnim žarkom, ampak se je preskusila tudi v adrenalinskem športu - v deskanju na vodi. Ta podvig se je zanjo končal s poškodbo glave. Pevka je potrebovala štiri šive, ki pa ji niso pokvarili dneva. "Kakšen dan! Domen Kumer, sem vedela, da bo s tabo pestro. Oprosti, ker nisva speljala wakea tako, kot sem si ga zamislila ... Drug teden, ko gredo šivi ven, ponoviva. Ampak s čelado!“ je pozneje na Instagramu zapisala svetlolaska in dodala, da je z njo vse v redu.

špela grošelj | Avtor: Instagram Instagram

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 4
  • Ender3 12:25 03.avgust 2020.

    Koza, ki ne ve, kaj bi sama s sabo. Naj gre v rumeni tisk, če sploh koga zanima!

  • gregor51 08:08 03.avgust 2020.

    katastrofa men se prov smili tale sponzoruša

Sorodne novice