Magazin > VIP
24749 ogledov

Grošljeva ujeta na jahti tega slovenskega milijonarja

Špela Grošelj Instagram
Sveže samska Špela Grošelj uživa v luksuznem dopustu …

Naša priljubljena pevka in televizijska voditeljica Špela Grošelj, ki se je med karanteno razšla z dolgoletnim partnerjem Gregorjem Kirschem, poletje uživa na polno, in sicer na jahti mladega slovenskega milijonarja Damiana Merlaka, ki je obogatel s kripto valutami. 

Špela je v svojih zgodbah na Instagramu razkrila, da se med dopustom po Dalmaciji uči wakeboardanja, izbrano družbo pa na jahti s slastnimi grižljaji razvaja kar kuhar. Dnevni najem jahte Sunseeker Predator 108 Quantum, na kateri Damian gosti svoje prijatelje, menda stane več kot 6 tisoč evrov, kot poroča siol.net. Družba pa si poleg športnih aktivnosti, kulinaričnih uživanj in morskih radosti ob večerih privošči tudi zabave z dobro glasbo in pijačo, kot razkrivajo njihove objave na družbenih omrežjih.

Špela Grošelj | Avtor: Instagram Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#yacht #yachtlife #croatia #adriaticsea #hvar #hvarisland #sea @sailingholidayplus @yachtincroatia

A post shared by Damian Merlak (@damianmerlak) on

Komentarjev 17
  • bločan 12:29 15.julij 2020.

    To njeno letanje iz jahte na jahto,razvratno užitkarstvo,ter večen pohlep po bogastvu jo bo pripeljalo do njenega nesrečnega konca.Končala bo zlomljena,zapuščena in zavržena nekje pod mostom nekega velikega mesta.Žal je za njen lasten življenski preobrat veliko prepozno.

  • AnGus 07:47 15.julij 2020.

    Ja, če je ujeta, pa jo bo nekdo moral rešiti, kajne?! Robin Hood, where are you?

  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 04:24 15.julij 2020.

    Grošljeva Špelca je zadnja rupa na sviralu,pa da mi ne zameri preveč.Meni je vrsta pevcev-k boljša,glih zdaj poslušam MATIA BAZAR - Vacance romane.

Sorodne novice