Magazin > VIP
10194 ogledov

Tega si želi Špela Grošelj, a ne za vsako ceno!

Špela Grošelj Facebook
Jo bomo še videli na televiziji?

Špela Grošelj še vedno blesti v vlogi voditeljice različnih dogodkov, na televiziji pa smo jo nazadnje spremljali v šovu Zvezde plešejo in kot voditeljico šova The Biggest Loser Slovenija. "Televizija absolutno ima svoj šarm in je moja velika ljubezen, a ne za vsako ceno. Moj zadnji televizijski projekt The Biggest Loser mi je bil res pisan na kožo," pravi Grošljeva, ki se bi na zanimivo voditeljsko ponudbo z veseljem odzvala, kljub temu, da ima trenutno kar nekaj projektov.

V novem letu pa obljublja tudi glasbeno novost, ki je že posnela, a jo bo javnosti predstavila po sanjskem dopusti, ki ga z njenim Gregorjem načrtujeta januarja. "Že od leta 2007 se redno odpravim na klasičen januarski pobeg od zime, da malo pogrejem kosti. Ker poleti nisva šla nikamor, komaj čakava Vietnam. Vedno me vleče v Azijo, tam se dobro počutim. Nikoli ne grem izležavati v draga letovišča in se ne preseravam, pač pa vedno veliko potujem, jem tudi na ulici, v hostlih sicer ne spiva, si pa vedno želiva začutiti utrip dežele. Azija je bistveno ugodnejša, zato to ni zelo drag oddih," dodaja.

Ker bo že čez tri tedne v kopalkah, pa je bolj vestna postala tudi pri vadbi. "Včasih sem trenirala petkrat na teden, tudi ob vikendih, letos pa sem zelo popustila. Nisem za zgled, kar se na mojem telesu pozna in se ne morem sprenevedati, a se s tem ne obremenjujem. Glede prehrane in treningov nisem najbolj pridna. Druga zgodba pa je Grega, ki ima  prirojeno vojaško disciplino. Se ne zgodi, da bi on spustil trening, ki mu je vsakodnevna rutina že ob šestih zjutraj. Jaz nisem, on pa je zelo discipliniran," pravi Špela, ki prazničnih načrtov zaenkrat še nima. Pravi, da bosta verjetno praznovala s prijatelji, nato pa odhitela polniti kovčke, saj se 3. januarja že odpravljata na toplo. 

Komentarjev 1
  • sam50 11:00 20.december 2019.

    Koga sploh zanima,kam bo ona odšla na dopust,šov,ki ji je bil pisan na kožo,bi bil še boljši,če bi se znašla tudi sama med tekmovalci-pa potem ne bi bilo potrebno "obrezovati" vse njene fotografije...

Sorodne novice