Magazin > VIP
12046 ogledov

The Biggest Loser: Henrik priznal, da se je čez poletje močno zredil

henrik lutz Facebook
Izgublja kilograme in išče službo ter dekle ...

Resničnostni tekmovalec Henrik Lutz, ki je sodeloval v kar dveh sezonah šova The Biggest Loser, je priznal, da se je čez poletje zredil za kar 30 kilogramov, glavni krivec za to pa je sladoled in premalo vadbe. "Ko sem odšel iz šova, sem imel 121 kilogramov, sedaj jih imam 135, po poletju pa sem jih imel celo 151. Po šovu sem počasi pridobival kilograme nazaj, vsak teden eno in se je nabralo. Sedaj jih spet topim in sicer z vadbo v Sportfitu, enkrat ali dvakrat na dan," je zaupal Henrik, ki želi izgubiti kilograme in dobiti službo in dekle.

Ker je pred tremi leti končal pravo, si želi zaposlitev na tem področju, a je težko, saj nima delovnih izkušenj. Glede ljubezni pa je zaupal: "Iščem veganko. Nekdanjega dekleta nisem uspel prepričati in sem ugotovil, da človeka ne moraš prepričati v nekaj, česar si ne želi, zato si iščem sebi podobno, s podobnimi prepričanji. Sem tudi v veganskem društvu, tako da spoznavam dosti novih ljudi, prevzemam to miselnost in sem postal etični vegan. To si želim ostati, čeprav me tu pa tam meso še vedno zamika, a vem, da danes ne rabimo jesti živali, ker je toliko drugih možnosti. Najrajši jem sadje, vzljubil sem tudi zelenjavo. Na koncu spoznaš, da je vse skupaj povezano, ljubezen do živali, okolja in samega sebe oziroma svojega zdravja."

Henrik pa je pred kratkim osvojil tudi nov osebni cilj, saj je pretekel polmaraton.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice