Magazin > Film & Glasba & TV
8351 ogledov

The Biggest Loser: V tej čudoviti hiši bodo letos stanovali tekmovalci

The biggest looser
1/14
Mediaspeed
Ne bo jim hudega!

Včeraj je Planet TV pokazal hišo, v kateri bodo naslednjih nekaj mesecev živeli tekmovalci šova The Biggest Loser in pridno topili kilograme. V prostorni hiši jim bo na voljo telovadnica, številne fitnes naprave, kotiček, kjer bodo njihovi rezultati in zdravje pod nadzorom strokovnjakov, dovolj velika kuhinja in shramba, da bodo lahko skrbeli za zdrave obroke, več spalnic, dve kopalnici in velik prostor za druženje.

od težaka do junaka Magazin Biggest loser: Vračajo se stari obrazi

Hišo so razkazali nova voditeljica šova Saška Lendero in osebna trenerja Nataša Gorenc ter Jan Kovačič, ki že komaj čakajo na marec in začetek šova. Planet TV je tudi tokrat poskrbel, da bo njihovim resničnostnim zvezdnikom udobno, predvsem pa, da imajo v hiši vse potrebno, za doseganje optimalnih rezultatov. Fotografije hiše najdete v galeriji. 

The biggest loser Zvezda Loserja Magazin Nataša Gorenc z otroki udeležena v prometni nesreči
Komentarjev 3
  • ECKING 15:02 22.februar 2019.

    Ana H fetih je mit ,ta oseba ne obstaja, ker ce bi obstajala bi bila novinarka in ne bi srala s takimi clanki..... in ce bi res obstajala potem bi verjetno imela nek okus ne pa da so vsi ki ...prikaži veči so kadarkoli omenjeni v clankih sami lepotci/lepotice in vsi so znane osebnosti...zato se enkrat ANA H FETIH JE MIT ,TA OSEBA NE OBSTAJA TO JE RACUNALNIK!!!

  • ECKING 09:34 22.februar 2019.

    a ste se koncno znebili Potrca ?? Hvala bogu

Sorodne novice