Magazin > VIP
14149 ogledov

The Biggest Loser: Tako visoko doživljenjsko rento prejema 20-letna tekmovalka

Gaja Rozman, biggest loser Planet TV
Gaja Rozman je pri dveh letih zadela na Podarim dobim.

Tekmovalko šova The Biggest Looser, dvajsetletno Gaja Rozman, so pred osemnajstimi leti obiskale dobre vile in ji podarile doživljensko mesečno rento v višini sto tisoč tolarjev (danes okoli 420 evrov). Gajina mama je srečko Podarim dobim kupila vsem trem otrokom, zadela pa je takrat dve leti stara Gaja. Rozmanova seveda denar dobiva še danes, do njenega osemnajstega leta pa so ji starši denar shranjevali na računu, piše siol.net.

Očitno pa Gaja s svojimi starši danes ni v najboljšem odnosu, saj je pred začetkom šova o sebi povedala, da živi z 90-letno babico, h kateri se je preselila po sporu s starši. V šov se je prijavila zaradi razočaranja v ljubezni, saj njen nekdanji fant ni želel na glas povedati, da sta v zvezi. Zdaj mu želi vrniti milo za drago in zablesteti v kopalkah. Če ji bo uspelo ponovno zmagati, pa bo "debela" ostala le še njena denarnica, saj bo za vsak izgubljen kilogram prejela 1000 evrov.  

Gaja Rozman, biggest loser Magazin The Biggest Loser: Je za Gajino bolezen kriva ljubezen?
Komentarjev 5
  • 1slovenka 13:35 04.april 2019.

    ....naj jo vprašajo,če je denar od rente, res še zmeraj na računu

  • IVB 18:38 03.april 2019.

    Fuj o kakih neljudeh komentiramo. To je za zakol ne za razpravo. Fuj fuj in 1000x fuj . Kdo se lahko take fuj zenske sploh dotakne? Kako se lahko taka fuj zenska sebe dotakne? #fujguzvanazemlji

  • bebo2 17:20 03.april 2019.

    Točno tako. Ona ga ne zanima več in ga nikoli ne bo.

Sorodne novice